上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.1k

今次係咪MMF
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-2 18:09 發表 查看引用來源

唔快我識佢幾年啦,之前屌左佢兩次

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-2 18:05 發表 查看引用來源

先講家姐嘅背景,真實年齡54歲琴日佢生日我先知,我識咗佢大約都有幾年,琴晚之前我只係屌過佢兩次
佢屬於細粒腳幼,C波大籮柚嘅熟女但係未鬆散,我諗大約喺七八年前離咗婚,有兩個仔一個孫女,而家自己一個女人住,有層樓 ...
D女對住呀伯冇胃口,換件後生即刻醒神晒😆

家姐都著得好hot,紅色短裙加黒C🫢🫢

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-2 16:31 發表 查看引用來源

果然一了就起水,3p冇難度,大滿足😆
另一個係你?

引用:
原帖由 88yes 於 2024-6-2 18:20 發表 查看引用來源
今次係咪MMF

當然係兩皇后啦🤭🤣

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-2 18:28 發表 查看引用來源

D女對住呀伯冇胃口,換件後生即刻醒神晒😆
嗰個阿伯係女都睇唔上眼啦,年過60又咸濕佢鍾意咗家姐好耐㗎喇,見親家姐就話請佢飲酒,一個孤家寡人冇結婚,知道家姐離咗婚仲唔想屌佢咩?🤣🤣不過家姐對佢一啲興趣都冇,嗰條阿伯話可以養家姐添🤣🤣

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-2 18:31 發表 查看引用來源
家姐都著得好hot,紅色短裙加黒C🫢🫢
熟婦生日梗係著紅色啦😆🤣好意頭呀嘛但係又要不失淫蕩🤣

勁呀師兄,終於俾你搞掂👍
期待你啲相同報告😁😁

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-2 18:37 發表 查看引用來源

嗰個阿伯係女都睇唔上眼啦,年過60又咸濕佢鍾意咗家姐好耐㗎喇,見親家姐就話請佢飲酒,一個孤家寡人冇結婚,知道家姐離咗婚仲唔想屌佢咩?🤣🤣不過家姐對佢一啲興趣都冇,嗰條阿伯話可以養家姐添🤣🤣 ...
無機會就唔好浪費時間,做到好似人哋隻兵咁,掉返轉家姐想同你一齊,你又吾多彩佢反而會送上門

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-2 19:35 發表 查看引用來源

無機會就唔好浪費時間,做到好似人哋隻兵咁,掉返轉家姐想同你一齊,你又吾多彩佢反而會送上門
講真啦,嗰個阿伯冇外型冇口才冇膽色,只係高過家姐少少🤣從來都未結過婚,以前做政府工有筆退休金有少少錢,邊會搵到女人呀?
其實sp都有一個類似嘅阿伯追佢,佢直情當佢白痴,佢對sp都唔知幾好招呼,不過見親sp都淨係識得𥄫住佢對嘢🤣🤣SP同我講就算畀佢屌佢都扯唔起啦🤣🤣嘥氣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆