中環新戰場(Part 2 - 鴛鴦戲水)....

收藏  |  訂閱
38  8.5k

waiting for part 3

很正呀,等你的第三part!!:smile_38:

唔好俾d梘液入o在佢妹妹度...因為有d 女仔唔受得普通梘液, 會好"拿"的...

真係ok細心wor~~

大家body 都好sexy~~~~~~~~~正

引用:
原帖由 summer_babe 於 2008-4-25 11:20 AM 發表
唔好俾d梘液入o在佢妹妹度...因為有d 女仔唔受得普通梘液, 會好"拿"的...

真係ok細心wor~~
因為我以前第一次同女仔玩鴛鴦戲水....冇戴套, 唸住增加潤滑, 落d 梘液落我jj度...
真係好易插入去呀...但即刻俾佢推開....佢係咁沖水...話好"拿"...

嚇得我

引用:
原帖由 BamBoo_Guy 於 2008-4-25 11:50 AM 發表

因為我以前第一次同女仔玩鴛鴦戲水....冇戴套, 唸住增加潤滑, 落d 梘液落我jj度...
真係好易插入去呀...但即刻俾佢推開....佢係咁沖水...話好"拿"...

嚇得我
嘩...你仲要插左入去..一定痛啦....好拿嫁...:smile_27:

引用:
原帖由 Serrano.J 於 2008-4-25 11:55 AM 發表

嘩...你仲要插左入去..一定痛啦....好拿嫁...:smile_27:
o個時係我第一次玩梘液...唔知嘛...

咁多師兄弟, 下次你地唔好亂玩呢d喇...

引用:
原帖由 Serrano.J 於 2008-4-25 11:55 AM 發表

maybe 會發炎tim ar~!:smile_27:

引用:
原帖由 summer_babe 於 2008-4-25 12:01 PM 發表

maybe 會發炎tim ar~!:smile_27:
咪就係囉....好痛....同埋又洗唔到.....:smile_27:

係喇係喇....我知錯喇...妳地唔使一唱一和呀...:smile_13:

前往最後回覆