暖男招女 詳細自我介紹

收藏  |  訂閱
38  1.5k

引用:
原帖由 business2047 於 2020-9-8 20:50 發表 查看引用來源
有感而發呀少女! 我都响度一段時間了, 但見D招親po真係差到冇輪! 个个都冇大腦只係識9痕! 😂😂😂

你估E个世界真係蘯婦淫娃橫行遍地都係咩?! 咁低能嘅男人点㨂得落呀?! 就算找SP咁初步都要用心找㗎!😂😂😂 ...
無錯...就算無樣...真係要靠口才同有主見識講嘢就識到女...唔好一黎狂問啲女幾耐無做...易唔易濕... 滿口咸濕嘢女人最怕🤣🤣🤣🤣

雙魚係好嘢黎架~~~~
我都係雙魚🐠🐠🐠🐠

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-8 22:03 發表 查看引用來源
雙魚係好嘢黎架~~~~
我都係雙魚🐠🐠🐠🐠
双魚女系非常好的伴侶, 我聽講係! 禾D女伴通常比較激鬥!😂😂😂

引用:
原帖由 business2047 於 2020-9-9 13:35 發表 查看引用來源

双魚女系非常好的伴侶, 我聽講係! 禾D女伴通常比較激鬥!😂😂😂
專一.愛幻想.多負面.為人細心...亦都係咸濕😂😂😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-9 13:42 發表 查看引用來源
專一.愛幻想.多負面.為人細心...亦都係咸濕😂😂😂
優點特別多😂😂😂

引用:
原帖由 business2047 於 2020-9-9 16:12 發表 查看引用來源
優點特別多😂😂😂
梗係....順便sale 吓自己嘛😂😂😂

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-9 16:54 發表 查看引用來源
🤣🤣🤣🤣笑死左我

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-9-9 16:54 發表 查看引用來源
sell得好好! 搞到我也心動了👍😂😂👍

引用:
原帖由 business2047 於 2020-9-9 19:51 發表 查看引用來源

sell得好好! 搞到我也心動了👍😂😂👍
肥婆唔啱你...~~~我外表唔得...但我為人係ok 嘅.好多客讚我架🤣🤣🤣🤣唔係恩客....唔好誤會

引用:
原帖由 business2047 於 2020-9-8 19:25 發表 查看引用來源
E个介紹幾好! 入來給下力! 冇咁快有人理嘅! 等下啦! 好過其他D廢柴po好多了! 我係女一定㨂你呀C兄! 😜😜😜
多謝師兄,可惜你係男

前往最後回覆