上一頁下一頁
發新話題

冇社交,咪揾企企交

收藏  |  訂閱
46  4.8k

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-8-8 17:32 發表 查看引用來源

拿pension錢去私家醫下條臭鳩嘛...
我食保險囡原來我有十一份保單 ,即時上網,唔係執

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-8 18:18 發表 查看引用來源
我食保險囡原來我有十一份保單40027117,即時上網,唔係執
今年我換床單閃腰同拗柴,睇骨科同物理都兩萬幾,另病假都賠左幾千

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-8 18:18 發表 查看引用來源
我食保險囡原來我有十一份保單40027117,即時上網,唔係執
睇保單十一份,唔係大能把錢点供,同養保險囡

引用:
你住有club私樓?

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-8-8 17:32 發表 查看引用來源

拿pension錢去私家醫下條臭鳩嘛...
唔係你條特搜講開,原來買左十一張保單,
都唔知俾財務顧门,囡有财務策劃師(美國)証書,不過是上大陸考(同我地H K考保安,)咁,不過佢地認真好多,係酒店会議廳有三日試前重温講座,然後先考,四日三夜課程連考試成皮,而家H K以前考落尚承認

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-8 02:24 發表 查看引用來源
睇保單十一份,唔係大能把錢点供,同養保險囡
食環處洗街算高级公務員啦,11份差唔多,我識個攞公援助呀伯,佢有30份保單,好过洗街小小。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-8-9 04:03 發表 查看引用來源

食環處洗街算高级公務員啦,11份差唔多,我識個攞公援助呀伯,佢有30份保單,好过洗街小小。
阿七有樓有pension ,退休又有醫療,真係社會精英!

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-8-9 04:03 發表 查看引用來源

有個拾荒 好能有錢係你紅門正七碌

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-8-9 22:06 發表 查看引用來源
有個拾荒40027272好能有錢係你紅門正七碌
老作是败家仔,實是網上19仔

引用:

你講73年自己開出入口公司,而家講人有30份保单,老作19仔,問左8樓叫乜名成個月,唔識答,屌你紅門入鬼門

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆