del

收藏  |  訂閱
23  9.8k

引用:
原帖由 花郎 於 2020-4-30 03:36 發表 查看引用來源
應該係細路青春期
佢家姐六十歲

引用:
原帖由 10022 於 2020-4-30 05:46 發表 查看引用來源
我都鍾意將老婆的胸圍底褲俾其他男人打飛機,試過一個17歲後生仔,佢一路玩我老婆的胸圍底褲,一路打飛機,好快就射精。
有冇玩3p呀師兄

我係網上徵求有無人玩我老婆的胸圍底褲,我選咗一個17歲的後生仔。
在約定地點會合,佢上咗我架私家車,首先俾我老婆的裸照佢睇,佢睇完D裸照已經好興奮,然後再俾老婆的胸圍底褲佢玩,佢揸住又嗅又索又磨,佢拉低條褲的拉鍊,拉得條褲,攞碌鳩出來打飛機,一路玩我老婆的胸圍底褲,一路打飛機。睇住佢好快射精。

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-4-30 15:28 發表 查看引用來源
有冇玩3p呀師兄
當年同老婆一齊加入咗換妻會,經常玩3P同群P

引用:
原帖由 紫色心 於 2020-4-29 14:15 發表 查看引用來源
我好鍾意拎我家姐胸圍底褲打飛機
可能睇得鹹濕小說同埋AV太多
我真係好想同佢扑野

尋晚我趁佢食左藥訓著左
入佢間房對住佢打飛機
真係特別興奮仲唔小心射佢大腿
最後我急急腳咁走
無抹乾淨 ...
試過裝你家姐走光嗎

引用:
原帖由 ronja 於 2020-4-30 15:21 發表 查看引用來源

佢家姐六十歲

回覆 15# ricky0060 的帖子

經常,佢喺屋企多數都係真空
背心短褲或者大型t恤
淨係得條底褲

回覆 13# 10022 的帖子

多啲po上嚟分享,阿嫂真人示範更好😀

引用:
原帖由 紋風下次狼 於 2020-5-2 02:49 發表 查看引用來源
多啲po上嚟分享,阿嫂真人示範更好😀
老婆着住個胸圍的照片,夠晒性感。

附件

多謝分享加油C兄加油

前往最後回覆