上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 4

收藏  |  訂閱
750  30.5k

各位 ! 最愛甚麼姿勢 ! 隨便發言 !
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-24 13:40 發表
版主話叫我地講返多d主題既o野..............

講返今朝搞完o野沖埋涼,男友仔仲幫我拎埋內衣褲比我,點知佢拎左係豹紋t-back比我,叫我今日著t-back返工喎............

好香艷呀 !
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-24 13:43 發表
講返今朝搞完o野沖埋涼,男友仔仲幫我拎埋內衣褲比我,點知佢拎左係豹紋t-back比我,叫我今日著t-back喎............

回覆 #12 jickfa 的帖子

睇黎佢又想今晚黎多次喇..

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2008-4-24 01:41 PM 發表
會唔會鬧我地太吹水架..唔講性
係咁意思啦..............
要講下咸濕o野.................

話時話 ! 你會唔會有一日頂唔順,LUNCH 同阿男朋友仔去爆房呢 ? :smile_41:
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-24 13:43 發表
講返今朝搞完o野沖埋涼,男友仔仲幫我拎埋內衣褲比我,點知佢拎左係豹紋t-back比我,叫我今日著t-back返工喎............

引用:
原帖由 st999631 於 2008-4-24 01:42 PM 發表
各位 ! 最愛甚麼姿勢 ! 隨便發言 !
doggie style喇...下下頂到入

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-24 01:45 PM 發表

係咁意思啦..............
我冇鬧過你喔
如果太離提被會員投訴
會關帖架
當然未必個個回帖都講性事
但亦不能只吹水嘛
純吹水就到吹水版
或本版吹水大本營
明白嘛

回覆 #12 jickfa 的帖子

咁妳有冇箸呀:smile_38:

YES ! I LIKE DOGGIE & 女上男下 ! 頂盡 !
引用:
原帖由 天剎沽星 於 2008-4-24 13:46 發表

doggie style喇...下下頂到入

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆