上一頁下一頁
發新話題

所有夜遊人仕必讀,如何用藥應付早洩,陽萎

收藏  |  訂閱
85  18.7k

引用:
原帖由 stord823 於 2020-3-5 12:45 發表 查看引用來源
見到好多性能力POST都係教人做運動/深蹲/PC肌/JELQ,
或者介J,早睡, 令到自己硬D耐D,Hi到條女啪啪聲
我都認同係有用,不過有時D女送到埋黎你又未修練成功,
之後秒射左:-( ,硬唔起:~( 之後無哂自信,下次再驚,心理影響下 ...
系咪呢隻,有幾隻其他嘅雙効

附件

引用:
原帖由 ccct001 於 2020-3-6 00:03 發表 查看引用來源
副作用有咩情況?
偉哥食完會頭痛,犀利士都有但無咁痛

引用:
原帖由 湖貝無好人 於 2020-3-6 04:08 發表 查看引用來源
必利勁係邊到可以買到同大約幾錢,thx
藥房價380-400(3粒)

可能有人問,犀利士咁勁仲有人買偉哥?
第一,犀利士係專利藥,藥房要500 up(4粒)
偉哥已經無左專利,好多副廠藥,出面藥房都係做緊250左右,正廠貴D但都平過犀利士

引用:
原帖由 stord823 於 2020-3-6 16:49 發表 查看引用來源

偉哥食完會頭痛,犀利士都有但無咁痛
偉哥仲會眼花

有無一隻可以攪掂早洩+陽萎?

引用:
原帖由 loterry88 於 2020-3-6 17:28 發表 查看引用來源
通常老嘢先會唔起頭(陽萎),後生仔就出嘢快,你中兩注咁趣緻?

50歲以上  有煙  酒  底
有3高   有食3高藥

心率不正
唔好食
玩小D

引用:
原帖由 loterry88 於 2020-3-6 17:28 發表 查看引用來源
呢隻可以搞掂曬兩樣

附件

引用:
原帖由 花中無常 於 2020-3-6 14:53 發表 查看引用來源
聽講必利勁係治療早洩
Keep住食一排 停藥 個持久度一樣會保留
就算唔扑野 keep住食都有改善
唔知係咪真
你係咪米雪姐

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆