上一頁下一頁
發新話題

囡囡要打真軍

收藏  |  訂閱
89  38.4k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-2-18 08:26 發表 查看引用來源
明顯係想同你生兒育女
聽有隻鳮同姊妹講有左,
姊妹話叫個死佬負責囉,
隻鳮話我点知边個呀。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-2-19 05:30 發表 查看引用來源

她对每個客人都是这样做,
請不要想多!
重點👏

女女話見你都幾老實。對你有好感。你可以唔駛帶套兼可中出。 我開心到不得了。  🤣🤣🤣🤣
同個個客都咁講。  不用多想。

佢應該真心愛上你!😚

囡囡想為環保出一分力

引用:
原帖由 wongming1989 於 2020-2-19 00:56 發表 查看引用來源
你係咪無套做咗而家驚奶嘢??
師兄呢個問題問得有理,但係只從男方角度去諗嘅衞生及安全問題。我就唔係驚奶嘢,咁多次都無事,無咗戒心,而家反而被師兄提醒番。我只係唔明囡囡點想法,想聽吓各位師兄經驗及高見。

引用:
原帖由 TommyZee 於 2020-2-18 16:35 發表 查看引用來源

師兄呢個問題問得有理,但係只從男方角度去諗嘅衞生及安全問題。我就唔係驚奶嘢,咁多次都無事,無咗戒心,而家反而被師兄提醒番。我只係唔明囡囡點想法,想聽吓各位師兄經驗及高見。 ...
囡囡对个个客都環保中出,你问唔明囡囡点想法。你不如问佢d客噉on鸠同你唔帶袋扑野,你有乜想法呀!

幾位大師兄都話囡囡對每個客都係咁,唔駛多想,必定是經驗及觀察所得。我亦唔係有乜大幻想,囡囡見客多,人生經驗及閲歷多而且特別,感情想法當然複雜,就算唔係對個個客都係咁,都好難剩係對我一個。但對於囡囡佢地來講,唔戴嘅後果可能比男人嚴重得多(染病唔可以開工搵錢,有咗仲大鑊(Reddoor師兄所見),都係要嘥錢嘥時間落咗佢及養傷),難道真係想唔到可能後果咁簡單。我人蠢,始終唔朋啫。我其實唔係好enjoy唔戴去做,千鈞一髮要退出來外射感覺不好。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-2-19 09:06 發表 查看引用來源

囡囡对个个客都環保中出,你问唔明囡囡点想法。你不如问佢d客噉on鸠同你唔帶袋扑野,你有乜想法呀!
就算有得問都只係男人方面嘅想法。 最直接梗係我問番個囡囡,但好鑑介,所以不恥下問啫。

回覆 18# TommyZee 的帖子

我有個相好有keep住食避孕藥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆