上一頁下一頁
發新話題

紫荊泉桑拿 (Kobe Sauna)

收藏  |  訂閱
101  63.2k

這間場算後生啦:smile_44:

雖然小弟未去過,但前年去果度果間酒店食自助餐, 見到有條囡返工,好鬼索架,又後生,真想去試一試!

any  good BGs recommend:smile_38:

其實尼間場唔使人推薦d咩囡俾你 , 因為又有相睇同服務又唔會差得去邊 , 成千幾二千一鑊 , 唔對路即刻吊九佢啦....:smile_34:
其實本人最怕彈女 , 同埋入親房都無燈 , 男人定女人都睇唔清楚 , 尼間野入到房d燈都開到好光 , 條女多粒暗倉都睇到 , 所以係唔怕你睇 , 好服務 , 我諗剩係尼樣野 , 係香港九成的場都唔會咁做....:smile_45:
引用:
原帖由 stevefok 於 2008-4-19 06:19 PM 發表
any  good BGs recommend:smile_38:

引用:
原帖由 ken1982728 於 2008-4-19 07:00 PM 發表
其實尼間場唔使人推薦d咩囡俾你 , 因為又有相睇同服務又唔會差得去邊 , 成千幾二千一鑊 , 唔對路即刻吊九佢啦....:smile_34:
其實本人最怕彈女 , 同埋入親房都無燈 , 男人定女人都睇唔清楚 , 尼間野入到房d燈 ...
totally agree

-----------------------------------

引用:
原帖由 statesman 於 2008-4-20 10:16 AM 發表
想今晚去,新客會唔會俾人玩架?
佢打開門口做生意兼咁貴, 你話佢會唔會趕客?

其實唔使俾咁貴

以前呢間同濤金泉啲女

分別都去晒濤金沙,帝都,至尊

都係$700左右

千八蚊的話過大海好過la

聽講去之前一定要打電話BOOKING先,係咪?

請問電話幾多號?

哥哥仔.......我無心頂撞你 , 但老實講 , 同一條女係尖東同油麻地都唔同啦............:smile_39:
試問一條女去到旺角場 , 仲邊可能叫人俾千幾二千一鑊???:smile_41:
你都識用澳門同尖東黎比較 , 咁點解你又識用旺角同尖東黎比較呢???:smile_38:
你又係問一個好多人的問題 , 老實講 , 果度係尖東 , 唔係澳門 , 尖東塊地都貴過澳門多多聲啦!!!:smile_34:
我覺得係香港 , 佢的硬件同軟件絶對值尼個價錢 , 因我真係唔想俾六,七百食個三,四十歲的中女.....:smile_45:
引用:
原帖由 redpeople 於 2008-4-20 04:44 PM 發表
其實唔使俾咁貴

以前呢間同濤金泉啲女

分別都去晒濤金沙,帝都,至尊

都係$700左右

千八蚊的話過大海好過la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆