已申請閒聊主題2008/03/30修訂

收藏  |  訂閱
31  57.3k

├§【徵●朋●徵●友●】§┤
樓   主.... 進修學院
代開者.... 我D毛好短
代開者.... 小豬王子
代開者.... 小柒7

引用:
准予

~~~~單身and 無聊俱樂部~~~~招募單身or 無聊會員~~
1)樓主         hjjjj

2)代開者      lastuncle

3)代開者      米高肆零柒

引用:
准予

喂喂:smile_38:  分區版主:smile_38:
係咪1定要申請??
唔申請開POST傾計就會扣分架喇?
咁我可唔可以同時係某個POST既樓主又係另1個POST既代開? :smile_38:  可以
咁最多又可以同時代理幾多個POST呢? 無定,不過要留意版規一天只可發5帖
咁我可唔可以1個POST徵朋友1個徵第2D呢? 本區除徵友不設徵其他
咁如果係新手想上黎識人都要申請左先? 定只係長期既玩家呢? 徵友不用申請,閒聊要
如果係咁.. 唔FAIR BOR!
但係呢.. D 新手又會覺得煩.. 而呢區既人流就會慢慢減少喇BOR!
咁如果因為冇申請而扣分, 咁又會扣幾多呢?? 10-50

唔好意思.. 太多問題.. 但希望你可以每條都答..!! :smile_38:

**你個措施搞左幾日我今日先留意到:smile_45:

(下次如果搞D咁既野.. 可以既話.. 寫清楚少少D 規則.. :smile_44:
又冇1個專係問關於呢件事既地方BOR:smile_45:
係度問應該都會扣分架喇.. 但驚係投訴個邊寫你會睇唔到:smile_44: )

閒聊主題名稱: 舊雨新知徵友閒聊區(discuss 香港Disco & Bar地帶代表)
1)樓主: PingPing1030

2)代開者: chan_B

3)代開者: 肥牛b

4)代開者: misellcc

徵朋友*♡吃,喝,玩,樂,吹水♡♡

1)樓主: 蜜桃小櫻~小狼

2)代開者: 新手子路

3)代開者: darlun

4)代開者: 蜜桃小狼

閒聊主題名稱: (至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊

樓主:  mrsvvti

待開

1) 中越混血兒

2) ix-man

3) cyruski

____________ ⓛⓐⓛⓐ徵友室™ vol.239

樓主: carman0802

代開: 阿朱

代開: win200daily

徵♡6月雙子座一齊傾計♡88♡~其他星座都歡迎架♡~
樓主...晴-
代開...