上一頁下一頁
發新話題

轉貼: 時鐘酒店表列

收藏  |  訂閱
305  166.0k

引用:
原帖由 頁堂管 於 2008-3-5 11:07 AM 發表

之前聽過一間係九龍塘, 好似叫咩咩春天呀.... (真係唔記得個名), 話好好, 好正o家喎... 好想試.... 不過真係唔記得個名啦.... :smile_13:
呢間推介, 我gf首選, 好似叫漫春天之類. 有咩玩唔講, 留D驚喜比人

引用:
原帖由 aapplee21 於 2008-3-5 02:33 PM 發表

呢間推介, 我gf首選, 好似叫漫春天之類. 有咩玩唔講, 留D驚喜比人
咁有冇人知叫咩名呀呢間....:smile_13:

我鍾意天后果間維記, 夠晒靜

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-3-5 10:49 AM 發表
哈...好正喔:smile_30:

以前細個係kownloon tong讀書,成日都經過呢d 別墅
:smile_14: :smile_14: :smile_14:
咁有無入去睇呀呀...
:smile_46: :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 頁堂管 於 2008-3-5 06:06 PM 發表

咁有冇人知叫咩名呀呢間....:smile_13:
咪就是漫x天lo...
:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 simon19841 於 2008-3-6 03:26 PM 發表

咪就是漫x天lo...
:smile_44: :smile_44:
西門, 你都幾在行o家喎

引用:
原帖由 頁堂管 於 2008-3-6 05:43 PM 發表

西門, 你都幾在行o家喎
:smile_44: :smile_44: :smile_44:
唔是唔是...
都是咁岩以前是bu返學見度je...

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-3-5 09:24 發表
因有D人都想知時鐘酒店價錢...
而咁岩我又O係第2度見到有人POST 時鐘酒店D資料出黎...
而D資料都幾準(90%以上)
所以同大家分享下~~
名稱: 九X塘羅福小築
地址: 九龍塘羅福道
價錢: 三點後$297過夜到兩點
環境: **** (最高為5星)
裝飾: **** (最高為5星)
乾淨: *** (最高為5星)
隔音:****(最高為星)
呢間已經執左笠 ... ...

呢間公司旗下仲有九龍塘 o既:
X 德,雅 X ( 同街名一樣 );
九龍城:嘉 X ( 同街名一樣 )。

呢間公司全部分店都唔用電動床。

引用:
原帖由 Wharf 於 2008-3-6 08:23 PM 發表

呢間已經執左笠 ... ...

呢間公司旗下仲有九龍塘 o既:
X 德,雅 X ( 同街名一樣 );
九龍城:嘉 X ( 同街名一樣 )。

呢間公司全部分店都唔用電動床。
:smile_14: :smile_14: :smile_14:
咁九龍塘有乜又介紹呀??

回覆 #1 舊類型人 的帖子

Very detailed information. Thanks a lot!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆