上一頁下一頁
發新話題

男SP主動要分開

收藏  |  訂閱
85  4.1k

引用:
原帖由 性感小姐 於 2019-10-27 02:27 PM 發表 查看引用來源 男人較難搵sp, 所以遇到都好少會主動分開,除非對方中意左自己,上身…仲有無其他原因?
可能有病囉🤣🤣🤣

過了新鮮感,有識了笫二個SP,最後可能對你超過SP感覺

現在男人找新SP唔難,太多新移民的单親人士,成年人都明白,性是男女也需要的。

男人主動要分開,主要原因多數係玩得唔開心,一係就俾人發現左,多數係咁多

引用:
原帖由 性感小姐 於 2019-10-27 02:27 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
男人較難搵sp, 所以遇到都好少會主動分開,除非對方中意左自己,上身…仲有無其他原因?
1) 成日痴住晒, 搞到生活冇左規律
2) 好難服侍, 態度差, 唔尊重自己
3) 唔好屌, 例如感覺同屌空氣冇分別果D / 死魚 / 唔ENJOY / 吹果時就乜都得, 做果時就尼樣唔比果樣唔比
4) 完全溝通唔到, 包括床外既溝通
5) 外在因素出左事

唔關事既原因
- 外在既問題: WHY? 咁你又屌佢? 屌得落既係唔關外表事啦

引用:
原帖由 心有思屬 於 2019-10-28 06:52 PM 發表 查看引用來源  

1) 成日痴住晒, 搞到生活冇左規律 2) 好難服侍, 態度差, 唔尊重自己 3) 唔好屌, 例如感覺同屌空氣冇分別果D / 死魚 / 唔ENJOY / 吹果時就乜都得, 做果時就尼樣唔比果樣唔比 4) 完全溝通唔到, 包括床外既溝通 5)  ...
但10個有8個都吹到自己天上有地下無🤣
一埋到身就...............OMG

引用:
原帖由 性感小姐 於 2019-10-27 03:38 PM 發表 查看引用來源 反應…真係一門學問,除左淫叫,其實女仔仲可以有咩反應?咩反應覺得對方好淫好插
女仔更係可以好多反應啦.... 比條仔插到Hi可以同佢講淫語幫助佢愈興奮愈大大大大大大力插爆你....眼神表情更加唔洗講...係我角度淨淫叫唔好玩😣....

引用:
原帖由 god_yanzi 於 2019-10-28 05:30 PM 發表 查看引用來源 男人主動要分開,主要原因多數係玩得唔開心,一係就俾人發現左,多數係咁多
又或者條女唔岩食~😙飛9人好多原因

師姐好有經驗:071: 咁

引用:
原帖由 超級藍色救星 於 2019-10-28 09:53 PM 發表 查看引用來源 師姐好有經驗:071: 咁
咩經驗?吹水?😂🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆