學調教中,女方願讓人看我們做作為第一步。有無經驗分享?

收藏  |  訂閱
30  5.7k

引用:
原帖由 新口味 於 2018-5-23 09:34 PM 發表 查看引用來源  

真係驚嘅話
不如先由佢啲好姐妹入手先囉
話唔埋你有意外收獲呢!哈哈
問題是,整件事主要是她想満足我,而我的怪癖是有男人看她使她非常興奮又怕羞的樣子。

引用:
原帖由 when1224 於 2018-5-23 10:27 PM 發表 查看引用來源  

問題是,整件事主要是她想満足我,而我的怪癖是有男人看她使她非常興奮又怕羞的樣子。
咁就搵個弱雞啲嘅做旁觀喇
到時有咩唔對路
你都保護到女方嘛

引用:
原帖由 新口味 於 2018-5-23 10:37 PM 發表 查看引用來源  

咁就搵個弱雞啲嘅做旁觀喇
到時有咩唔對路
你都保護到女方嘛
這也是一個可行方案。依這個的話,最好是純品乾淨宅男。他被引得興奮開心有反應,也是整個行動成功的一環。我自己想出現的是,我和她完事後,女方竟然會自己想走過去溫柔幫他一把,要做到這樣,我們希望那觀眾威迫力不大,不會多手多手粗魯,使她舒服地自覺幫幫人,不會被嚇倒。若成功就算花紅了。

引用:
原帖由 when1224 於 2018-5-23 10:50 PM 發表 查看引用來源  

這也是一個可行方案。依這個的話,最好是純品乾淨宅男。他被引得興奮開心有反應,也是整個行動成功的一環。我自己想出現的是,我和她完事後,女方竟然會自己想走過去溫柔幫他一把,要做到這樣,我們希望那觀眾威迫力不大,不 ...
咁嘅觀眾搵都唔難嘅
最緊要安全第一啦

經驗係有, 不過未必o岩你主題
煲o左好耐先煲到出o黎o既好朋友, 識o左好多年o架啦, 一路都講開咸濕o野, 愈講愈到肉
連有無吞精都公開o既程度, 去camp果陣光明正大買套, 不過都係有d 機緣巧合就係一次房門係壞o既關唔到門,
求其掩埋o係裡面就搞, 人地又搞, 對話呻吟都聽到晒, 後來再去到o係客廳就做,
不過從來無交換過
要大家心智成熟囉, 做愛係兩個人互相另對方享受o既玩意, 用按摩差唔多,
可以o係人地面前幫男女朋友按背, 道理上亦可以用性器官(或者口)去按摩對方性器官,
之後我地五六個人男女共浴都試過, 亦有幾pair輪住搞比其他人睇,
我見過friend 比佢男朋友顏射, 肛交都見過一次, 佢地有睇到男朋友拎籐條打我屁股,
大家自覺, 睇還睇手機自動擺埋一邊, 咁樣反而免除o左好多"有異性無人性"o既場面
比以前更friend :071:, 無o野要遮遮掩掩

引用:
原帖由 when1224 於 2018-5-23 10:50 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

這也是一個可行方案。依這個的話,最好是純品乾淨宅男。他被引得興奮開心有反應,也是整個行動成功的一環。我自己想出現的是,我和她完事後,女方竟然會自己想走過去溫柔幫他一把,要做到這樣,我們希望那觀眾威迫力不大,不 ...
其實我同你都有呢類辟好,好多時幻想我老婆系我面前同其他男生做愛,感覺勁high

好簡單
收多隻男奴,純用黎睇你地做,有需要時要佢同你一前一後,亦可以叫佢做埋其他野
問題係,你要知,人有人性,無人會因為一個身份百份百真心聽曬你話
要你有令佢心服既地方佢先會聽
不然就咁上網招,但你就要預左,越心急既人就會越容易黎搶,甚至影你相逼迫返你轉頭

我猜你都唔想為左一時興奮而有後續麻煩甚至無左條女,玩還玩,小心為上

以前試過同女朋友同佢另一女性朋友去我屋企飲酒玩,跟住佢朋友飲多左睡覺果時,我地就係廳度搞,點知佢朋友未睡著仲起身去廁所,仲同我地講叫我地慢慢,當佢唔存在就可以,十分刺激!

其實我同師兄一樣也有這個怪癖, 但我就唔敢同佢講, 因為驚講咗之後,以為我變態。 所以我連第一步都唔知點樣做, 只有自己幻想。

因為好似其他師兄所講,唔想因為我嘅怪癖而冇咗個老婆

搵奴係一個節衷既辦法
始終做奴既都有佢自己想要既野

因唔知樓主本身係咪會安排比調教佢

好同意太急會比較易揀錯人, 被偷拍都係一個風險
反而酒店錢係小事, 相信對方有幸做到觀眾亦唔會介意比
而如果熟絡左可以配合樓主效果可能更佳

前往最後回覆