有沒有人玩過 Ladyboy ?

收藏  |  訂閱
14  10.6k

以下是佢post 在 facebook 的其中一條自拍影片, 一舉手一頭足, 完全同一個女人一樣. 唔怪之得有咁多巴打話想搵佢啦.
我在facebook有add佢和pm佢, 但佢都沒有回覆, 佢應該不在香港了
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRinrada2022%2Fvideos%2F10211189501994508%2F&show_text=0&width=267" width="267" height="476"  scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

引用:
原帖由 moon88 於 2018-4-26 08:37 PM 發表 查看引用來源 早排在某討論區睇到有班巴打討論和分享自己玩過的 ladyboy , 還 post 埋叫 ladyboy 的網址( 但那網址後來已被查封了:043: ) , 幸運地在被查封之前有緣入去睇過 , 見有很多身材和樣貌都好鬼索:131: , 有些直頭靚過很 ...
咁你即係有冇同ladyboy搞過?

如有,就是相片那位?!

引用:
原帖由 焗住拍拉圖 於 2018-5-8 07:29 AM 發表 查看引用來源  

咁你即係有冇同ladyboy搞過?

如有,就是相片那位?!
未玩過,
想搵上面第1張相那個,
Whatsapp過佢2次,
2次都夾唔到時間。
下面張相那個,睇佢的facebook最近的相,應該是已返了泰國。
通常佢地都是短暫在香港,
所以遇見啱的真係要早約早享受。

分享某討論區的某巴打嘅post :~

.........當時佢既衣著中環高級OL SUIT+黑絲+5吋HIGH HEEL, 佢係賓賓國+西班牙人, 個樣成個Mandy Lieu, 當初冇諗過佢係人妖, 直到鬼佬同事食過同我講佢係再介紹俾我  
上房> 佢講: you know Im Ladyboy?
> 我: I like Ladyboy
>沖涼: 各自沖 之後佢著番OL SUIT+黑絲 殺撚死人
> 我已經扯撚左
>佢先乃我LIN, 再乃我全身, 再上套吹, 平時上套吹我冇咩FEEL, 但佢技巧超高, 2個幾字就俾佢吹爆左, 之後佢又乃我LIN, 然後拉高條裙, 扯爛對黑絲, 冇著底, 佢條野一早硬晒, 好撚長, 8吋至少, 不過就唔係好粗, 比一般廚師牌粗少少, 佢上套, 叫我幫佢吹, 我SAY NO .
>之後佢又幫我全身乃, 好快我又硬, 今次屌佢屎忽, 超窄, 好好屌, 最後屌到佢條野自然射 :036:
>各自沖
>同佢食野
> 好多港仔望佢,然後充滿 JEALOUS既眼光望番我, 食飯時原來佢唔食得肉, 因為食肉對屎忽唔好, 俾人屌時會冇咁乾淨同冇咁好FEEL
費用: $2000+$200TIPS+$260爆房+$950食飯
我鬼佬同事鍾意幫人妖含 ( 好彩佢唔係鐘意俾人妖玩後庭,係既話佢要轉基了. 佢鍾意同人妖含完再叫人妖幫佢含再屌完人妖叫人妖屌佢, 呢個係國際屌人妖既行規, 所以人妖唔做香港人生意就係咁解, 因為得俾人屌, 冇得屌番人 .

附件

這個也是 Ladyboy , 如果不是在ladyboy群組睇到,都唔知佢係,好鬼靚....

附件

前往最後回覆