上一頁下一頁
發新話題

國王遊戲

收藏  |  訂閱
53  6.5k

其實最好玩果part 反而係要講真話, 我地set到d 問題好仔細
set 果陣以為好過癮, 跟住自己抽返中勁唔好意思, 但係都係要爆料

我地係set d懲罰激 例如男女輸左 男要隔住底褲推車姿勢輕點女私處十下 仲要我老婆同個朋友輸左一齊做

引用:
原帖由 愛蒲的女孩Siu 於 2017-6-16 08:26 PM 發表 查看引用來源
我以為猜皇帝:025:
激過猜皇帝

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2017-6-16 08:41 PM 發表 查看引用來源
其實最好玩果part 反而係要講真話, 我地set到d 問題好仔細
set 果陣以為好過癮, 跟住自己抽返中勁唔好意思, 但係都係要爆料
問題就仲爆 會當面問 3p 顏射 肛交邊樣最易接受 攪到我老婆面都紅埋

引用:
原帖由 陳蟻熊 於 2017-6-16 04:47 PM 發表 查看引用來源
我未玩過,想試下玩
買返副真心話啤牌先 再改例 再約d朋友玩 當然係思想開放既朋友

其實找到肯傾得開放的朋友都唔容易~~~大家點識呢類朋友架?

引用:
原帖由 francis852013 於 2017-6-17 01:13 AM 發表 查看引用來源
其實好多人都係 只不過睇你點問

借貼一用,其實我都想搵人玩18禁真心話大冒險,想要2男2女打對台

引用:
原帖由 零月龍 於 2017-6-17 04:13 AM 發表 查看引用來源
借貼一用,其實我都想搵人玩18禁真心話大冒險,想要2男2女打對台
兩男兩女無兩男一女甘好玩 玩遊戲攻死條女 令佢輸 條女會high好多 有比人"重視" 感覺 易d去到mmf

引用:
原帖由 francis852013 於 2017-6-17 01:13 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
同搵男女朋友一樣囉! 由做普通朋友開始, 你唔好一開始就諗住識個女仔o黎點點點
至少我係咁, 我唔信果d 網上就咁搵返o黎玩遊戲o既人安全得去邊, 玩開果幾pair 本身都係好死黨o既好朋友,
咩都講得果種包括性事, 以前去離島玩租屋果陣夜間搞o野都係掩埋度門就算,
套都係一齊買o既 :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆