有無人因為JJ 小而比女朋友話? 什至分手?

收藏  |  訂閱
21  3.4k

引用:
原帖由 011032 於 2017-4-21 12:49 AM 發表 查看引用來源

Bathmate , 英國野 , 話無副作用增大2吋

上網search 過, 係外國都幾hit
增大2吋。。我覺得唔多work
天生係咁就咁架啦 過左發育添啦

師兄,我都好煩.我jj又唔算細又唔大...
不過我搞野既時間短,(其實我睇鐘都搞左差唔多十分鐘)
宜家比條女話我搞得唔夠喉,話想分手....

引用:
原帖由 stevenlai 於 2017-4-22 01:35 AM 發表 查看引用來源

師兄,我都好煩.我jj又唔算細又唔大...
不過我搞野既時間短,(其實我睇鐘都搞左差唔多十分鐘)
宜家比條女話我搞得唔夠喉,話想分手....
做耐D前奏,舔吓陰蒂多數女性好敏感,女性好享受前奏

十分鐘OK啦, 前戲夠唔夠? 技巧好, 前戲都可以高潮幾次

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2017-4-22 12:39 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
講到尾 都係講硬唔硬 同持唔持久姐 想勁d 咪茶下野囉

師兄,我之前成日比女友話我攪得耐,唔想同我做。
我又唔算大,十幾廿十分鐘應該正常吧!
有時叫痛要即停,我比你慘呀

下次揾個少經驗嘅女朋友啦,
起碼未食過大腸,唔會想食
而且都唔會知你細

引用:
原帖由 ken_wtman 於 2017-4-25 11:12 AM 發表 查看引用來源
師兄,我之前成日比女友話我攪得耐,唔想同我做。
我又唔算大,十幾廿十分鐘應該正常吧!
有時叫痛要即停,我比你慘呀
其實你開發得多嘅話,應該佢會適應,仲會迫你同佢做
到時佢應該離唔開你

引用:
原帖由 我愛熊本熊 於 2017-4-25 11:59 AM 發表 查看引用來源

其實你開發得多嘅話,應該佢會適應,仲會迫你同佢做
到時佢應該離唔開你
已經好努力調教,宜家好啲啦。
有時我覺得佢高潮完想停所以話痛

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2017-4-22 12:39 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
都有前戲,會摸下佢個波,濕吻佢,又用手指摸佢下面、之後先開始搞...
不過都係咁,係到投訴...............

前往最後回覆