上一頁下一頁
發新話題

正經post

收藏  |  訂閱
40  6.5k

你預左將來食齋...

有样野,有D男士怕女的尴尬,唔好意思说出.
是不是你的下面有强烈味道?你自己又不知道?
我每次一闻到女的下面有味道就马上不想做的.

引用:
原帖由 nana2008 於 2015-3-22 11:33 PM 發表 查看引用來源
多謝你解答呀

我好驚第時結左婚點算
人地話結左會仲淡:043: 我而家已經覺得好辛苦:043: 如果我唔係咁專一可能會輕鬆d:026:
美女在前都唔搞你....真係好晒...但你係咪好愛佢先

首先你要找個機會,時間和他好好傾下,尤其事妳亦說到想結婚,開心見成問他,如有任何疑問,可以PM比我,希望能幫到妳。

回覆 10# macfcm 的帖子

去旅行就會做,但都唔算多.......:030:

有試過著下情趣衫,雖然有硬, 但都不為所動:029:

回覆 12# ec6282 的帖子

每次都係沖乾淨白白先做既,臭唔臭真係得佢先知:027:

引用:
原帖由 nana2008 於 2015-3-23 07:54 PM 發表 查看引用來源
去旅行就會做,但都唔算多.......:030:

有試過著下情趣衫,雖然有硬, 但都不為所動:029:
成日去到旅行咁好

你試吓主動啲,睇吓佢有無反應囉!
引用:
原帖由 nana2008 於 2015-3-22 11:17 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
本人同男友2x歲
樣同身材自問唔差 多人追 出街會被人搭訕

bf一個月都未必同我搞1次
通常係我主動 仲要唔like前戲 得我服侍佢(用口)

試過問佢幾次,佢都係話覺得攰,同埋覺得做愛唔係拍拖最要,但係我頂唔 ...

回覆 18# jumboleung 的帖子

已經次次都係我主動 佢全程訓住 前戲都冇:029:

引用:
原帖由 nana2008 於 2015-3-23 09:51 PM 發表 查看引用來源
已經次次都係我主動 佢全程訓住 前戲都冇:029:
聽到咁都覺得好sad....是但一個唔主動都無晒性慾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆