上一頁下一頁
發新話題

有無女人鐘意肛交?

收藏  |  訂閱
66  22.3k

引用:
原帖由 L800 於 2013-5-29 11:12 PM 發表 查看引用來源
Connie 55潛咗水,其實我話佢係男人,佢張車頭張其實係男人
網上d野真假難分,好多女仔可能係男仔
但亦可能女仔用男人名講野,我見吾少

引用:
原帖由 L800 於 2013-5-29 11:12 PM 發表 查看引用來源
Connie 55潛咗水,其實我話佢係男人,佢張車頭張其實係男人
你是否指這一張車頭相???
這裡我留意到至少有3個會員曾經用過(但這3個都已冇再出現)
點解咁奇怪?吾通佢地都有戀母狂?戀老狂???
定係亞婆件底衫好吸引?
但相信並非同一人所為,但是男是女不得而知?

附件

係呀,相中人係個內地麻甩佬嚟.

我好想俾人插後庭同幫人含爆~~

咁你係男定女呀,講明先喎,係麻甩佬就去成人區摟人啦.

引用:
原帖由 L800 於 2013-5-31 12:51 AM 發表 查看引用來源
係呀,相中人係個內地麻甩佬嚟.
應該是本港地區人士
大陸我成日都上,內地d亞婆吾多見會穿這種底衫(大襟衫)
但香港亞婆就好喜歡穿,包括我亞媽
還有這張相信同一人的相片,這是香港的公屋
和我屋企好似樣,相信是舊式井字型公屋

附件

7.5cm anus stopper.jpg (208.44 KB)

7.5cm anus stopper.jpg

經驗呀...
唔知可唔可以叫失敗啦 :023:
在另一個forum 都講過下, 果次係小女子自己想俾個驚喜人地,
故意唔做事前準備就咁俾佢出大力插入o黎o既.. 即係鬆弛肌肉果d.. 不過清潔有做o架!
我知咁樣係會好痛, 不過心諗後面咁緊男仔應該快d 射..
只係之前未試過所以唔知個好痛會係痛到咩程度囉..

到佢真係插o左入去, 個感覺真係唔識講!
我覺得應該唔會俾生bb 好受幾多,
但係都開始o左, 唔想男友掃興咪成忍住配合佢郁囉,
我地係用狗仔式o既
當時淨係咬實棚牙 "唔... 唔.."咁聲, 廢事一開口忍唔住啦
唯一講過o既o野係 "好正", 當然係假! :083:

平時我地愛愛都會俾佢插到咁上下時俾佢射入口,
但插過後面自己都形住會有味嘛.. 雖然都帶o左套
所以無咁做... 只係俾佢一路插... 同佢射埋之後眼淚水都標埋

超痛超難受! 呢個係身體上o既感覺,
不過精神上又會因為用自己身體滿足緊愛人...
一路痛緊都有dd 開心o既...

詳細經過.. 有見過個po o既朋友會知,
未見過o既都恕小女子懶得再打啦 :097:

有冇後生黑實大隻男想插我後庭同俾我含爆?可pm我你的年齡同Skype,我後面好緊的唷~~

即係鐘意!?
我諗事前功夫要好足先享受到

鍾意見到男人因為我自己而好快樂好舒服個樣,
可以為o左佢忍下痛, 而唔係鍾意肛交 :044:

如果下次人地開到口, 或者都仲會接受o既 :023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆