上一頁下一頁
發新話題

上個月和好友的boy friend一夜情點知下面好痕?點好?

收藏  |  訂閱
127  47.2k

引用:
原帖由 雷大神 於 2012-9-14 11:12 PM 發表 查看引用來源
唔敢同BF講,算
唔係連去睇醫生的GUTS都冇下化??

雷某比較期待樓主的BF都睇到呢個POST:096:
樓主系話吾敢睇醫生

夠膽敢玩, 但吾敢睇醫生, 真系.........

引用:
原帖由 love.rabbit 於 2012-9-15 12:01 AM 發表 查看引用來源

樓主系話吾敢睇醫生

夠膽敢玩, 但吾敢睇醫生, 真系.........
仲要同佢男友做,惹埋佢男友,陰功。。。:026:

回覆 11# love.rabbit 的帖子

又要做雞又要貞節牌坊!?:096:

唔好害人係大前題囉~

抵能死:096::096:

引用:
原帖由 雷大神 於 2012-9-15 01:06 AM 發表 查看引用來源
又要做雞又要貞節牌坊!?:096:
依個世界系好多依種女架
平日表面好含蓄, 吾會亂攪性關系
但私底下攪少陣都吾安樂:096: :096:

所以"人不可貌相"依句說話系無錯

不過, 樓主都真系對佢男友夠晒好, 明明自己出事, 仲要同男友攪, 將佢既意外收獲同男友分享, 分甘同味囉

引用:
原帖由 love.rabbit 於 2012-9-15 02:44 AM 發表 查看引用來源

依個世界系好多依種女架
平日表面好含蓄, 吾會亂攪性關系
但私底下攪少陣都吾安樂:096: :096:

所以"人不可貌相"依句說話系無錯

不過, 樓主都真系對佢男友夠晒好, 明明自己出事, 仲要同男友攪, 將佢既意 ...
像她這種不知所謂的女人,多數會特登把病傳給男友後屈他出面有第二個,把病來自其他人這件事推得一乾二淨。
最後分手收場再做朋友條仔的SP...:071: :071:

條仔賴左野都唔知咩事. 跟住半個月後9痕, 仲以為自己夢遺 :096: :096:

樓主個friend應該都賴埋野. 皆大歡喜 :036: :036:

引用:
原帖由 Azurael 於 2012-9-15 12:47 AM 發表 查看引用來源

仲要同佢男友做,惹埋佢男友,陰功。。。:026:
出去偷食吾緊要

自己有事, 仲要同男友攪, 將佢既意外收獲同男友分享, 分甘同味
真系好鬼死衰囉, 離Q晒譜, 影衰晒D女仔囉 :012: :012: :012:

好心佢自己死自己事, 仲咩拉埋人地做陪葬  :angry:

香港睇婦科咁方便都唔去:086:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆