想老婆同其他人搞野

收藏  |  訂閱
25  2.9k

我可唔可以講有少少變態?
我完全攞唔到個高潮位喺邊@@
比人搞自己老婆完全唔心痛?
唔明囉........... =\

引用:
原帖由 oscarwg 於 2009-9-24 07:01 PM 發表 查看引用來源
我隔離個條友仔成日係window偷窺我老婆,因為我老婆係家是著吊帶短睡裙,又唔帶bra,有時熱天連under都無著tim ar,唔知我老婆知唔知有人偷窺佢la..如果我老婆著吊帶睡裙走過隔離借野會點la...會晤會俾隔離個老野搞佢 ...
等你老婆換咗吊帶短睡裙之後...
call我上你居企借嘢...
睇下你老婆會唔會同我搞...
哈哈哈...

引用:
原帖由 andy.mak 於 2009-9-24 07:27 PM 發表 查看引用來源
我都想我老婆同人搞 , 也試過同佢講 , 但佢說 NO :029:
問下你老婆試下3P得唔得先囉...但記住搵我喎...hehe!!!:096:

回覆 12# 大大公司 的帖子

咪信佢牙,佢屈錢架!上次我同佢老婆搞完....捉我黃腳雞....屈左我幾皮野....扑佢過街

我老婆真係有同人攪,試過幾次,佢同我都上了癮,次次我都在場。

你點樣說服你老婆 , 可以 3p

引用:
原帖由 牛柏宇 於 2009-9-26 12:42 AM 發表 查看引用來源
咪信佢牙,佢屈錢架!上次我同佢老婆搞完....捉我黃腳雞....屈左我幾皮野....扑佢過街
唔出去公寓搞:032:

引用:
原帖由 cyberyeah2 於 2009-9-26 10:43 AM 發表 查看引用來源
我老婆真係有同人攪,試過幾次,佢同我都上了癮,次次我都在場。
我又想玩:027: :071:

要用時間同心機,看您有無心玩,呢樣好重要,因為想就易,到實際的時候內心好大爭扎。有興趣可以PM我
引用:
原帖由 andy.mak 於 2009-9-26 11:59 AM 發表 查看引用來源
你點樣說服你老婆 , 可以 3p

但是隔離個老野成50幾ar...我老婆28 ge... 甘好益佢lor...但係又想佢玩下我老婆,因為佢成日係窗口睇我老婆和睇我老婆d內衣,

前往最後回覆