包皮過窄...help!

收藏  |  訂閱
20  4.2k

引用:
原帖由 tomfelix 於 2009-8-13 10:45 AM 發表 查看引用來源
係呀,早排有報紙講過,聽聞好似好過傳統方法,痛少d喎:095: ,,,,,,,,,,,,,我咪想問吓有無人做過囉???
同埋想知點搵倒醫生呀,因為我都係"反唔倒"個頭出嚟,長遠來說都係要做手術ga la,緊係搵d舒服d gei 方法做啦....... ...
我做既時候可能仲未有,但做激光可能賠唔到保險

Yi, 睇嚟好似好多人都唔知而家有用激光做包皮手術喎:071:
須然:085: 貴就比舊式方法貴,但我試過之後都值得的,
靚仔哂,,,,,,,,,,,,,,,,,,:013:

引用:
原帖由 UnicornBoy 於 2009-8-17 11:43 AM 發表 查看引用來源
Yi, 睇嚟好似好多人都唔知而家有用激光做包皮手術喎:071:
須然:085: 貴就比舊式方法貴,但我試過之後都值得的,
靚仔哂,,,,,,,,,,,,,,,,,,:013:
幾$先:030:

都要 7xxx,但起碼痛少d先啦,你都知啦"男人最痛":096:

引用:
原帖由 UnicornBoy 於 2009-8-24 10:29 AM 發表 查看引用來源
都要 7xxx,但起碼痛少d先啦,你都知啦"男人最痛":096:
唔係錢既問題:025: 我意思係,我之前做手術開刀可以cam返保險,但唔知做激光得唔得:035:

我所知就claim倒喎,因姑娘都有問過我有無買保險......:036:
tomfelix, 你見咗醫生未呀:071:

引用:
原帖由 UnicornBoy 於 2009-8-26 01:06 PM 發表 查看引用來源
我所知就claim倒喎,因姑娘都有問過我有無買保險......:036:
tomfelix, 你見咗醫生未呀:071:
割咗好耐啦,仲係私家醫院割:071:

我做完之後都有個 friend 去做,佢就係有保險,所以都 claim 倒:036:

引用:
原帖由 UnicornBoy 於 2009-9-3 10:13 AM 發表 查看引用來源
我做完之後都有個 friend 去做,佢就係有保險,所以都 claim 倒:036:
醫院有無送返d紀念品比佢:096:

兄弟,講咗咁耐,整體來說做激光都幾好喎:041:
有無醫生 contact 比我呀!

前往最後回覆