你地點睇有 Sex partner 既女仔?? 同埋, 我同宜家 SP 做緊個 D 算唔算係SM??

收藏  |  訂閱
16  4.3k

引用:
原帖由 polly_yu1990 於 2009-7-14 11:12 PM 發表
順帶一提,
我 post topic 係呢度, 係因為我想同人傾下呢個困擾我既問題,
想人俾下意見,
但又唔想俾朋友知, 先至 post 係度,
我唔係想係度揾 SP....

anyway, 多謝大家意見..
大佬 你5讲 边个会知你有SP 仲玩过SM阿
maybe  你1讲你一家条仔 马上飞左你

咩野係SM AR

引用:
原帖由 乖女仔 於 2009-7-15 09:26 AM 發表
咩野係SM AR
虐待

引用:
原帖由 polly_yu1990 於 2009-7-14 11:12 PM 發表 查看引用來源
順帶一提,
我 post topic 係呢度, 係因為我想同人傾下呢個困擾我既問題,
想人俾下意見,
但又唔想俾朋友知, 先至 post 係度,
我唔係想係度揾 SP....

anyway, 多謝大家意見..
我都唔知你有咩咁困擾

佢話識你之後冇同其他人搞.唔一定係事實
因佢都要求你做佢女友架嘛.唔通又叫你做佢女友,又同你講有同其他女仔做咩
你話 keep 肉體關係直到我有男友為止,唔好添
你同佢唔係d咩關係,唔需要作咩承諾.亦唔好因為你講過呢樣野困死自己
你唔想點玩就一定要拒絕,唔好覺得間中咁做唔緊要

你o既然已經有心儀男仔,應該即時停止這個sp關係
絕對唔好有任何咩臨別抽波,做多次先停(我肯定你講完唔再搞佢會要求做多一次先啦咁)
要斷絕關係就要即時,唔好有任何心軟
到時後悔o既係你.佢愛玩得強姦feel呢d,心理都有少少傾向.
如果你去同佢做最後一次,佢好可能用一d方法令你繼續同佢做(如偷拍)
唔好再同佢做啦,唔好約佢去少人地方,絕對唔可以心軟

引用:
原帖由 絲匙 於 2009-7-16 10:47 AM 發表 查看引用來源
佢話識你之後冇同其他人搞.唔一定係事實
因佢都要求你做佢女友架嘛.唔通又叫你做佢女友,又同你講有同其他女仔做咩
你話 keep 肉體關係直到我有男友為止,唔好添
你同佢唔係d咩關係,唔需要作咩承諾.亦唔好因為你講過 ...
自從師兄向我表白之後,我就冇再搞了,
不過, 俾你講中左,
佢真係有要求"臨別抽波", 我亦拒絕左...
我之所以開始有 SP,
起初, 我所見同所聽到關於性既, 都係話性行為冇乜大不了,
所以好想好想試下, 所以 SP 提出"第一次"個時我就答應左,
之後, 基於肉體同心理上滿足, 我一直 keep 住呢種關係..
至於, 綁住嚟做, 玩强姦遊戲,
除左為左令 SP 開心, 仲可能出於反叛喇,
因為我好唔鍾意好唔鍾意我老竇, 佢成日去滾,
阿媽又理唔到佢, 佢地一早就分房訓,
老竇問親我既 topic 都只係成績,成績,成績, 獎學金..
.....
所以, 每次 SP 提出玩强姦遊戲, 我都堅持要老竇阿媽返哂工,
係老竇張床做, 每次做完, 就好似懲罰左老竇一次,
覺得佢搞咁多女人, 我要佢個女係佢張床俾人搞..
(
但我又冇 guts, 每次玩前都先鋪床單怕留污跡, 綁我既膠紙都掉哂,
點解, 我怕佢知道左會斬死我...我又要報復, 又冇膽...)
不過連我自已都唔明,
點解當初每次爸爸對我唔好,
我都只係用個種方法去發洩...
可能我太幼稚 la..

不過呢 D 野冇得怪人, 始終係自已自願的, 我諗冇下次..

其實, 我點解有因擾,
係因為我在乎宜家呢個男友,
我唔係怕宜家男友知我玩過 game of sex partner,
而係, 我想同佢開始個時佢係完全清楚我為人先同我一齊,
而唔只係我外表, 又或者係表面上既我...
我想佢了解我一切先同我一齊,
我更唔係佢面前有隱瞞.......
我想同佢講清楚, 然後好好咁愛一次。

回覆 16# polly_yu1990 的帖子

支持!

前往最後回覆