唔明~~~同男友年半無性關係

收藏  |  訂閱
34  3.5k

引用:
原帖由 DoDoYee 於 2009-6-15 10:23 AM 發表 查看引用來源
我都唔知佢係唔係性冷感,但佢一見到我又攬又錫,大庭廣眾都同我好親熱.
我初初都有主動過,但比人拒絕過咁多次,你都無癮啦!唉~~~
會唔會係佢有第二個女人

引用:
原帖由 DoDoYee 於 2009-6-15 10:23 AM 發表 查看引用來源
我都唔知佢係唔係性冷感,但佢一見到我又攬又錫,大庭廣眾都同我好親熱.
我初初都有主動過,但比人拒絕過咁多次,你都無癮啦!唉~~~
你可以試下激吓佢

佢應該就無第二個.放工就返屋企,出去玩我大多數都响度.
會唔會佢愈嚟愈肥,唔想大運動量?
不如你地教我點剌激佢

穿 D 性感內衣去引下佢, 試下得吾得...

我响屋企已經好單薄,吊帶絲質睡衣(真空)

引用:
原帖由 DoDoYee 於 2009-6-15 03:32 PM 發表 查看引用來源
佢應該就無第二個.放工就返屋企,出去玩我大多數都响度.
會唔會佢愈嚟愈肥,唔想大運動量?
不如你地教我點剌激佢
咁會唔會係佢在外頭染了性病,唔想傳染你,又唔敢比你知,唯有自己匿埋打飛機,等個病好返先敢搞你
你試吓扮有第個男人追激佢

引用:
原帖由 DoDoYee 於 2009-6-15 09:19 PM 發表 查看引用來源
我响屋企已經好單薄,吊帶絲質睡衣(真空)
咁刺激都引佢唔到?:030:

引用:
原帖由 odmen 於 2009-6-15 09:49 PM 發表 查看引用來源

咁會唔會係佢在外頭染了性病,唔想傳染你,又唔敢比你知,唯有自己匿埋打飛機,等個病好返先敢搞你
你試吓扮有第個男人追激佢
呢個問題我都有諗過,但係無理由到依家都未好番,又唔見佢話去睇醫生.
前排我玩得好密又玩到天光,佢就好自卑好唔開心講話我變咗,我咪安撫下佢囉.
之前佢都知有人追我,當時知道佢都無咩反應,但到佢諗起唔開心時,佢就話其實人地個條件幾好,佢就一事無成又無本事,又自卑心作祟.

引用:
原帖由 DoDoYee 於 2009-6-16 10:36 AM 發表 查看引用來源

呢個問題我都有諗過,但係無理由到依家都未好番,又唔見佢話去睇醫生.
前排我玩得好密又玩到天光,佢就好自卑好唔開心講話我變咗,我咪安撫下佢囉.
之前佢都知有人追我,當時知道佢都無咩反應,但到佢諗起唔開 ...
性病唔一定一時三刻咁快好得返,可以好耐仲有機會返發,當然我唔係話你條仔一定係有性病
可能扮有第個男仔追仲未夠激到佢,試吓再sexy D

其實我已經有d心灰意冷
最慘係雙方家長,都想我地結婚,佢都想,但我一諗到將來都係咁我就......唉!我又唔係會出去偷食嘅人
我都唔想因為呢d嘢分開同唔開心,因為我地真係生活得好開心但我心情好矛盾

前往最後回覆