魚蛋檔

收藏  |  訂閱
24  8.3k

引用:
原帖由 7star 於 2009-1-29 03:00 PM 發表 查看引用來源
Jordan and Mongkok 141 are also full
果頭D囡囡質素每況愈下:026::026:
我聽身邊D師兄講,元朗呢排部份企街表現都ok
唔知有冇探子回報呢:023::023::023:

魚蛋檔xdd死我:096: :096:

原帖由 oO第一射手Oo 於 2009-1-29 11:30 PM 發表 查看引用來源

唔知有冇探子回報呢:023::023::023:

before Chinese New Year only 30+ China BG, all young girl are gone:029:
recently I'm so busy to check,

引用:
原帖由 7star 於 2009-2-2 02:06 PM 發表 查看引用來源
原帖由 oO第一射手Oo 於 2009-1-29 11:30 PM 發表 查看引用來源

唔知有冇探子回報 ...
仲要等左十個工作天先有回鄉證拎:026:
香港地真係禁霉:032::032:

引用:
原帖由 howai123 於 2009-2-2 02:46 AM 發表 查看引用來源
魚蛋檔xdd死我:096: :096:
笑咩:041::041::041:

如果系淨做梗系銅鑼灣富士 D 141啦
D女高質, 不過北姑多, 時不時都有D陀地 PT OL
1Q $350-450

佐頓華豐都有時有好野
不過D女唔夠富士正
$300/400/500

引用:
原帖由 Iight 於 2009-2-5 04:48 PM 發表 查看引用來源
如果系淨做梗系銅鑼灣富士 D 141啦
D女高質, 不過北姑多, 時不時都有D陀地 PT OL
1Q $350-450
實價?
會唔會又屈房錢油水?

引用:
原帖由 Iight 於 2009-2-5 04:49 PM 發表 查看引用來源
佐頓華豐都有時有好野
不過D女唔夠富士正
$300/400/500
呢個就手d播:122:

引用:
原帖由 oO第一射手Oo 於 2009-2-8 05:05 AM 發表

實價?
會唔會又屈房錢油水?
上星期去
可能因为经济唔好
见到d几高质素既女系富士
我估应该系d北姑酒店高锺
都系20-24岁左右
索价$450
不过我无上... 因为觉得唔太抵
个人都系中意大陆多d
系大陆 $450 可以起 2Q

前往最後回覆