新手搗SZ團

收藏  |  訂閱
37  2.4k

回覆 8# 李修元 的帖子

Sorry! 小弟之前沒有搗過什麼SW團, 是另有其人! :030:

引用:
原帖由 hong19821020 於 2008-11-14 08:53 AM 發表 查看引用來源

師兄你之前D沙灣團一樣收$250又點解呢:012: :012: :012:
SORRY! 小弟之前沒有搗過什麼SW團, 另有其人!

引用:
原帖由 夜遊新手 於 2008-11-14 12:42 PM 發表 查看引用來源
250 金龍玉x, 大家知唔知坐枱幾錢, 有排你受
3,6,9標準

引用:
原帖由 designman67 於 2008-11-14 15:15 發表 查看引用來源

SORRY! 小弟之前沒有搗過什麼SW團, 另有其人!
唔好誤會樓主大人
我的回覆是給david84hk睇的

引用:
原帖由 designman67 於 2008-11-14 03:13 PM 發表 查看引用來源
Sorry! 小弟之前沒有搗過什麼SW團, 是另有其人! :030:
唔好誤會樓主大人
我的回覆是給david84hk睇的

$250沙灣梗係唔能值la,d人搞團賺錢一定架la,唔賺三唔識七仲要包底你搞丫,冇死錯人0既,最好埋單先夾,一係每位先磅1百,埋單再計,事先俾曬團費0個d,一定呃九你,提議各位check單,但搞手一定話佢包底,叫d人走先,所以好難check

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-11-14 08:04 PM 發表 查看引用來源

果然勁~~~~:098:
你又唔講自己之前開SW團咪又收人250人仔:025:

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-11-13 09:26 PM 發表 查看引用來源
支持金龍玉x 250蚊團~~~~~~~~
沙灣o個個團250蚊,跟本就唔能值:046:
引用:
原帖由david84hk 於 2008-9-17 02:44 PM 發表
17/9 沙灣唱k

9月17日沙灣唱k
時間:2000-玩到幾點都得
集合地點:1900在羅湖換錢o個度等(近地鐵通道)
囡費用:rmb200坐台--rmb300上房--rmb600過夜
炮房費:rmb60
酒店房費:rmb100一晚
酒水費:每人rmb250
有興趣請pm我留香港電話及大陸電話~~
解釋下吖唔該

原帖條link:http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=6963630&;extra=page%3D21
証明唔係老作
不過條友见到可能會改或set權限鎖帖

引用:
原帖由 李修元 於 2008-11-14 21:59 發表 查看引用來源
解釋下吖唔該
原帖條link:http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=6963630&extra=page%3D21
証明唔係老作
不過條友鲳到可能會改或set權限鎖帖
好勁呀修元哥你:036::036::036:
就睇下佢點拆:046:

大家上得呢個區都是想開心姐
又要搞呢樣搞個樣為了什麼呢
覺得藍毛團貴
就去第二個團玩囉
又冇人叫你地一定要跟團
各位師兄可以自已組團上去玩AA都得架
你地都可以開團搵錢冇人會話你地囉
每個人都有自已選擇的權利