大家要小心, 暑假期間呢區有好多呃人POST

收藏  |  訂閱
22  2.0k

睇下警訊啦~~~~

引用:
原帖由 顏福偉王子 於 2008-7-18 10:01 PM 發表

都話左我冇入錢俾佢啦, 我係怕大家中招先響度提醒一下大家要小心遮 .
咁你又話中咗招?:092:

引用:
原帖由 moneungsam 於 2008-7-19 04:24 AM 發表

咁你又話中咗招?:092:
條友C覺室條!!!!

:071: :071: :071:

...又話自己已經中招....之後又.....我..我都未比錢佢, 只係覺得可..可疑之..之之嘛........兄台...未比錢.就唔叫中左招,中左招..就即係比左錢啦......呢個係好基本既理解黎架喎..定係你改左顏生個名..連自己都搞到自己傻傻下咁呀??....

引用:
原帖由 顏福偉王子 於 2008-7-18 04:18 AM 發表
樓下有條女出POST, 話自己19歲 ,  做CC,  但約出黎之前要先入錢俾佢confirm , 大家千祈唔好俾佢呃, 我已經中左招, 估唔到佢而家仲有面響度出post ,  正一cheap 精 !

記得出黎玩, 千祈唔好未見真人, 就先過 ...
嘿嘿..都係引用你段文黎再回多次你..免得顏生你一陣改左段文字話自己無講過中招...hahahaah <----搞屎棍中......hahahahah

引用:
原帖由 elliottlai 於 2008-7-19 11:57 AM 發表

嘿嘿..都係引用你段文黎再回多次你..免得顏生你一陣改左段文字話自己無講過中招...hahahaah <----搞屎棍中......hahahahah
我的意思係差d中招遮, 駛唔駛下下執到咁正呀?   我見條女出post呃人, 好心響度提醒下大家咋, 咁串,  鬼唔望你地中招  . :096:

引用:
原帖由 顏福偉王子 於 2008-7-19 07:59 PM 發表

我的意思係差d中招遮, 駛唔駛下下執到咁正呀?   我見條女出post呃人, 好心響度提醒下大家咋, 咁串,  鬼唔望你地中招  . :096:  
唔係話執唔執得正呀..咁你係丫嘛..明明話你已經中左招 又點估到你家下又突然轉左做話差d~~~中招得架......你鬼唔望我中招??我都想你可以如願以償..但可惜..我從來唔會咁玩女法囉..見都未見先比錢???個腦放左入夾萬既人先會咁做架o者....

:131: :131: :131:

你地唔知有ching 之前響度講過佢入左成千銀俾條女咩?

回覆 #19 顏福偉王子 的帖子

咁呢d咪就係放左個腦入夾萬唔記得拎番出黎既大哥囉....再唔係佢就係慈善伶王黎囉...但如果佢真係諗住食女而比人呃既話..咁叫佢開番個夾萬先啦

前往最後回覆