上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴甲

收藏  |  訂閱
121  3.9k

回覆 #10 gmmarco 的帖子

華斯高 無艾蒙度差好多!!
澳彩同狗會倍率我唔信有太大關係!!:122:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-7-18 09:16 AM 發表
華斯高 無艾蒙度差好多!!
澳彩同狗會倍率我唔信有太大關係!!:122:
馬會不嬲保守(驚死) 較熱果面 好少高水過出面

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-7-18 09:20 AM 發表

馬會不嬲保守(驚死) 較熱果面 好少高水過出面
開初盤都一樣倍率,只是到夜晚轉盤!!
好似睇馬隔夜飛同入閘前票數,巴甲入閘前票數好難睇清楚係支持票還假野!!:086: :025:

19/7
富明尼斯w
上季同法林明高同獲61分,而家一個第1一個18..,盡管法林明高兵力大增
但富明尼斯亦都唔係惹少
早前完全放棄專攻自由杯,自由杯落敗後立即積極搶分

奈可呢隊野唔多識踢作客,睇自由杯就知,經常靠主場追返
但亦睇到佢主場火力驚人

今次返返主場又係搶分既時侯啦:096:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-7-18 09:25 AM 發表

開初盤都一樣倍率,只是到夜晚轉盤!!
好似睇馬隔夜飛同入閘前票數,巴甲入閘前票數好難睇清楚係支持票還假野!!:086: :025:
呢樣野我又無研究,倍率手法成日變,而家都係以波論波多

20/7
帕拉尼恩斯w 1.95
華斯高今季作客未嘗一勝
再者,以剛戰對戈亞斯既水準計,
事隔3日睇怕未能急速彈回,

盤路方面,
馬會開 讓球主客和,外面大圍都開半球
帕拉尼恩斯成績平平,甚至可以用"差"黎形容,
雖則話主場至今不敗,但其實係 4和2勝
開半球分明趕客:096:
PS:和果4場都係1:1,以防萬一...
信邪既補返小小1:1:071:

另外,仲有場信心一般未必投注:027:
紐迪高 [0 / -0.5]
主場4勝1和1負,輸果場係 打o比戰黎
有平半買相當抵玩

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-7-20 10:13 PM 發表
20/7
帕拉尼恩斯w 1.95
華斯高今季作客未嘗一勝
再者,以剛戰對戈亞斯既水準計,
事隔3日睇怕未能急速彈回,

盤路方面,
馬會開 讓球主客和,外面大圍都開半球
帕拉尼恩斯成績平平,甚至可以用"差" ...
係邊度失去既...就要係果度拎返:046:

回覆 #17 gmmarco 的帖子

支持兩場都同路:098: :071:

上次聽您講話讓球盤無咁高風險,主客和您都買咁多?
個盤其實半球合理,我唔建議重注玩這些賽事~~
您睇下客隊作客都未贏過,主隊主場2勝4和世@@暽L,加上往績主隊對華斯高其實有優勢,半球其實合理~~
同埋現在見d飛都係主多d,如果臨場都係主多人買,個下盤可能到時會開出,小心~~

推推你去崖邊先!:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆