上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  52.9k

講真邊個介紹你入來玩架:086:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-4-25 05:43 PM 發表
講真邊個介紹你入來玩架:086:
唔使介紹架喎 其實係無無聊聊咁入咗嚟 不過我都睇咗好耐先敢出post 話晒呢度都係男人地方嘛 :027: :027: :027:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-4-25 05:47 PM 發表

唔使介紹架喎 其實係無無聊聊咁入咗嚟 不過我都睇咗好耐先敢出post 話晒呢度都係男人地方嘛 :027: :027: :027:
好啦..受妳玩啦....既然係咁...妳覺得呢度邊個最受歡迎先

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-4-25 05:49 PM 發表

好啦..受妳玩啦....既然係咁...妳覺得呢度邊個最受歡迎先
你同大數陳嘛 :096: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-4-25 05:50 PM 發表

你同大數陳嘛 :096: :096: :096:
不是我.....係OK仔都未到我...好 等陣同你再吹過

女孩子都賭波  :122:

妳貼波加入多小小 ANALYSIS 好D:098:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-4-25 05:53 PM 發表

不是我.....係OK仔都未到我...好 等陣同你再吹過
:044: 到玉仔,隊長,molo,肥叔都未到我啦:096:
仲有歡歡,++,路路,周師兄,ponti,johnny,危兄
有排都未到我:029:

料芋未莓未垃卉斗弁寒羌卉斗召之迫泣岶圔穿昤,升昶囤各8囫啪89盆夭晒峙芽晦89囫苄9晒貿旭逆,旭89叼竹圾咚5叔圾叨

回覆 #19 seankwan448 的帖子

杯身灶臼少柵乎芽柵乎系各乙支充台二灰弄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆