[英格蘭] 號外))))_______阿查有say罕有分析______十個支持英格蘭u21開細的理由!!!!!!!!

收藏  |  訂閱
30  724

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-3-25 11:06 PM 發表
咁我有chance唔使著 t-back:043: :029:
:071: :071:

其實我都想睇你表演:096:

引用:
原帖由 任天糖 於 2008-3-25 11:08 PM 發表

其實你由頭到尾都岩 只係打錯第10點個到 :032:
此話何解??:025:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-3-25 11:10 PM 發表

如開點.解悟開-2先....同你見解一樣win ball lose盤
:023:

仲有個大熱唔透:025:

其實你講到係data上咁大%開細, 點解個細都仲有2倍既??:096:

雖然我唔會買, 但我估今埸會開大, 2:1 完埸

引用:
原帖由 新古拉遜 於 2008-3-25 11:14 PM 發表
其實你講到係data上咁大%開細, 點解個細都仲有2倍既??:096:

雖然我唔會買, 但我估今埸會開大, 2:1 完埸
個大熱唔透:025:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-3-25 11:10 PM 發表

如開點.解悟開-2先....同你見解一樣win ball lose盤.....依家連cable 64台班友都話small ball..yeah
:098:

引用:
原帖由 歌力阿查 於 2008-3-25 11:15 PM 發表

個大熱唔透:025:  
首先聲明, 唔係想要罵戰, 純粹分析

Poland U21 最近八埸除左對兩隊廢隊入到波外其餘6埸都係零入球, 係咁既情況下理論上要開大就要靠England U21, 但England U 21 (-1) 開1.8, 大開1.72 係對比上都係偏熱了, 一隊係住積上開左75%細既波都有2倍?? 太好分了........

引用:
原帖由 新古拉遜 於 2008-3-25 11:27 PM 發表

首先聲明, 唔係想要罵戰, 純粹分析

Poland U21 最近八埸除左對兩隊廢隊入到波外其餘6埸都係零入球, 係咁既情況下理論上要開大就要靠England U21, 但England U 21 (-1) 開1.8, 大開1.72 係對比上都係偏熱 ...
大家都有見解,罵乜鬼戰Y!!!傻豬,大家都成年人MA!!!

計個%就係咁計,但你計小左大圍因數啦!!!!

好似周日法甲最尾果兩場,計%係開細...個細又好鬼好鬼熱,合情合理.但結果又開大:028:

打鬼左咁多字都冇人入黎吹下水:028:

英格蘭U21.....1-0 / 2-0....入球細...:036: :036: :036:

前往最後回覆