[其他] 明天大家愛祖國定黃金,自己揀啦

收藏  |  訂閱
21  688

回覆 #1 波盤預言家 的帖子

中國對澳洲呢場波我個人睇 :
1 ) 如果澳洲 win 得仲咩開平半低水比你買?
2 ) 開半一盤會唔會好 D 呢 ?
ps : 平半 個個死哂去澳洲 已 半一 個個死哂去中國 ( 我估就未必,因為個個都係睇好澳洲多過中國 ):025:

我唔係好識打分析.唔好小我..:097:

回覆 #11 vampire520 的帖子

曾幾何時亞洲盃決賽,國家隊輸俾日本,都開讓球讓日本平半.
雖然今時今日既國家隊退步不少,不過澳洲唔係咁熟中國球隊既打法,起碼唔夠日本,南韓熟路.
雖然澳洲上場嬴波.
不過中國上場和左伊拉克,不過係應屆亞洲盃冠軍,
家陣作客要讓中國平半低水,似乎過份睇好澳洲.博中國主場都開唔到齋的話,澳洲作客讓平手半球低水,就係輸一半博全嬴.即係買澳洲和波輸一半.

個人認為國家隊最怕快速靈活既打法.
(我會支持受讓平半既中國隊, 除非佢玩野,無情白事收起晒d主力,咁就底輸:071:  )

坐和望贏:025:

開和就2者兼得LO :035:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-3-25 10:16 PM 發表
真係人生交义點
唔駛乜义啦,成個盤都擺到明晒,買祖國讓球主勝啦。:098:

我諗明天會轉半球 d飛落得超急 如一轉讓半野大家又點睇????????

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-3-26 12:20 AM 發表
我諗明天會轉半球 d飛落得超急 如一轉讓半野大家又點睇????????
更加買祖國啦,馬會都話俾你聽開邊便。:071:

場地,人腳完整,中國佔優, 海拔1900米的昆明,作客既澳洲,可能會水準大跌.
一些南美弱隊都能用高原效應打敗強隊.
所以澳洲作客讓球,引人覺得澳洲嬴硬.
家陣未天光中國仲有高水買,明天轉受讓半球,澳洲輸波,中國就無咁好分.

引用:
原帖由 masasa 於 2008-3-26 12:51 AM 發表
場地,人腳完整,中國佔優, 海拔1900米的昆明,作客既澳洲,可能會水準大跌.
一些南美弱隊都能用高原效應打敗強隊.
所以澳洲作客讓球,引人覺得澳洲嬴硬.
家陣未天光中國仲有高水買,明天轉受讓半球,澳洲輸波,中國 ...
所以仲未睡睇多一陣..好想入貨

最後决定....半全場客和 和客...再加總入球1,2..good luck

前往最後回覆