上一頁下一頁
發新話題

[Fate/stay night動畫+周邊最全合集!][Fate Fans 必下!]

收藏  |  訂閱
277  26.7k

thx,我也是fate迷耶~樓主一定都係啦,好少有呢d合集

回覆 #9 Oscars 的帖子

多謝分享,真係辛苦你
我都係fate fans黎o架
不過個初回限定版係咩黎?係唔係game?

引用:
原帖由 Karthes 於 2008-2-16 07:06 PM 發表
thx,我也是fate迷耶~樓主一定都係啦,好少有呢d合集
冇錯呀^^~~我都係FATE 迷來架~~^^~~得閒你地可以ADD我MSN 同我講講~~做個朋友~~我喜歡鐘意FATE既朋友們

啊..帖主,唔好介意我講既野,雖然呢個合集真係超全,全到我都驚訝,不過太亂了吧..你可能分開幾個唔同集會好d..我都唔知dl咩好=0=

我本來都想下d圖
但見到容量咁大又咁多檔案就冇下
淨係要tick都有排
下次可唔可以張d圖整合做rar?

whatever, thanks

引用:
原帖由 遊動時空 於 2008-2-16 07:12 PM 發表
我本來都想下d圖
但見到容量咁大又咁多檔案就冇下
淨係要tick都有排
下次可唔可以張d圖整合做rar?

whatever, thanks
可以不過要遲D~~~^^~~~唔好意思~~現在沒有時間~~SORRY

引用:
原帖由 Karthes 於 2008-2-16 07:12 PM 發表
啊..帖主,唔好介意我講既野,雖然呢個合集真係超全,全到我都驚訝,不過太亂了吧..你可能分開幾個唔同集會好d..我都唔知dl咩好=0=
理個問題~~我都有諗過~~不過我自己部腦太多野LA.~我自己都好亂~~~我布時間會整整佢~~唔好意思~~^^~~

fate永垂不朽:071:

引用:
原帖由 Oscars 於 2008-2-16 07:19 PM 發表

理個問題~~我都有諗過~~不過我自己部腦太多野LA.~我自己都好亂~~~我布時間會整整佢~~唔好意思~~^^~~
你係自seed  定如 標題所示  係轉貼...

引用:
原帖由 天昏地暗 於 2008-2-16 07:33 PM 發表

你係自seed  定如 標題所示  係轉貼...
因有部分我係轉過來的~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆