馬會真的公道嗎?(大家來發表下意見吖)

收藏  |  訂閱
26  780

引用:
原帖由 beanman 於 2007-6-25 10:19 PM 發表

黑提............我鍾意:025: :071: :071:
場暗、燈光問題,其實好粉.....:097:

唉............表達能力..........:028: :028:

佢既意思可能係:
買左PQ互串, 其中一,二雙退出,只退返同退出馬有關果幾注. 吾係任部退飛. 就算中都係得1注, (無機會中3注).
佢可能想全部錢退返, 再買過, or吾買呢場.

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-25 10:23 PM 發表

場暗、燈光問題,其實好粉.....:097:
教主咁都粉:030:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-25 11:24 PM 發表

俾件衫扎到充晒血咪粉唔到囉?!:096:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-25 11:24 PM 發表

呢條女其實係[博]出位.[兩點]有[清涼感覺]又點會吾知丫,一早遇定將[後帶]整落少少,低過[雞骨],由其係用[絲光像筋],真係好易做到[吾覺意]嘅校果,:096: 到一出埸,只要用[力]微向前[傾],只要有少少動作,因為[力學原理],[前面]自然向下一[跌],:131: 一路扮吾知咁[唱歌仔],跟住自己發展露兩點,又用[眼淚攻擊]:096: 以凸出宣傳之校:098:

真係做到吾[]吾[得]:036:

引用:

吾夠[]?:096:

佢吾識响出埸前用2年前,日本AV女優响[拍片]之前用開果隻[紅粉非非]:003:

包保一[]晒:003:

水平如鏡.........淨係要睇兩粒野大家都有......

但我唔明....人地好粉教主都知:030: :071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-6-26 01:50 AM 發表

吾夠粉紅]?:096:

佢吾識粛出埸前用2年前,日本AV女優粛之前用開果隻紅粉非非]:003:

包保一搽]粉晒:003:  
我知屈人屎有隻野都係有咁效果:096:
長期用包粉:071:
不過好貴:026:

引用:
原帖由 h仔 於 2007-6-26 01:54 AM 發表
水平如鏡.........淨係要睇兩粒野大家都有......

但我唔明....人地好粉教主都知:030: :071:
個個都話佢大粒黑提,我比較憐香惜玉,講好說話!:071:

前往最後回覆