上一頁下一頁
發新話題

勝哥....你騎綠色駿威.....太出神入化....

收藏  |  訂閱
50  1.4k

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-25 02:11 PM 發表

你既意思即是話,每場馬每一隻出賽都係想贏啦,
你既理論可能會對,咁每場馬你咪要買好多:044:
首先恭喜你咁有眼光睇到呢場隻有機會入3甲:036:
竟然有人睇好..鄉村樂韻  ..:044:  勁呀,好佩服呀...:036:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-25 01:17 PM 發表

哈....幾贊同你要檢討既講法。:036: 因為只要係從學術既角度去睇呢隻馬今次既敗因,咁其實今次實在係一個今大家可以學到很多(較深層次賽馬知識)及更了解此駒的一個大好機會。:023: 但可惜只識皮毛又一心以為自 ...
如果呢場馬係冇先入為主既觀念,而且臨場又肯放低對賽馬(某程度)既認識,再結合臨場飛數加小小陰謀論,我就肥仔囉.. :029:

引用:
原帖由 h仔 於 2007-6-25 09:45 AM 發表
24/06/2007 賽果 沙田  草地  1200M 戴勝 (04/10)   
23/06/2007 踱步 沙田  內圈  內圈 快踱一圈 助手   
22/06/2007 快操 沙田  全天候  25.4 (25.4) 助手 馬友利   
21/06/2007 踱步 沙田  內圈  內圈 ...
如果一日8場至11場賽事都要比對上次操練先,另再加埋其他研究因素..我諗由排位到跑果日都有可能度唔哂..:044:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-25 02:23 PM 發表

竟然有人睇好..鄉村樂韻  ..:044:  勁呀,好佩服呀...:036:
鄉村樂韻是告東尼第1志願馬

馬比季初減了11分.....經過12月放草/調理腳傷.....近期已經步入正常出賽期....入3甲其實並不意外....

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-25 02:30 PM 發表

如果一日8場至11場賽事都要比對上次操練先,另再弁?.我諗由排位到跑果日都有可能度唔哂..:044:
係架....你估贏錢真的可以1,2天就會成功?....我比較笨....要長期做功課先有錢贏.....你估阿叻2個月中6次3T都係話咁易?:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-25 02:30 PM 發表

如果一日8場至11場賽事都要比對上次操練先,另再弁?.我諗由排位到跑果日都有可能度唔哂..:044:
btw....我自己都睇唔晒所有場次......我都係買左呢隻輸......如果事前更深入去睇....呢隻十幾蚊馬真係可以飛左佢:032:

引用:
原帖由 h仔 於 2007-6-25 09:45 AM 發表
24/06/2007 賽果 沙田  草地  1200M 戴勝 (04/10)   
23/06/2007 踱步 沙田  內圈  內圈 快踱一圈 助手   
22/06/2007 快操 沙田  全天候  25.4 (25.4) 助手 馬友利   
21/06/2007 踱步 沙田  內圈  內圈 ...
只係以事論事:035: 樓主又無話輸打贏要:032:
小弟真係吾太識:041:
1.復課後第1同第2課快跳相差了6天(正常是5天之內)
小一日會差咁遠?

引用:
原帖由 h仔 於 2007-6-25 02:33 PM 發表

鄉村樂韻是告東尼第1志願馬

馬比季初減了11分.....經過12月放草/調理腳傷.....近期已經步入正常出賽期....入3甲其實並不意外....
咁對於金岡盃跑第尾,黃鑽石贏左兄弟有乜睇法,兩隻都係一向牌仔騎吾掂:025:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-25 07:08 PM 發表

咁對於金岡盃跑第尾,黃鑽石贏左兄弟有乜睇法,兩隻都係一向牌仔騎吾掂:025:  
兩隻都無買,無眼睇:071: ,真係要做到每隻馬輸贏都要交個原因出來嗎?

引用:
原帖由 早鐘 於 2007-6-25 10:43 PM 發表

兩隻都無買,無眼睇:071: ,真係要做到每隻馬輸贏都要交個原因出來嗎?
哦~只不過係交流吓:041: 見咁岩講開呢場咪問吓d兄弟睇吓有無咩心得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆