上一頁下一頁
發新話題

攞自己既缺點同大家分亨

收藏  |  訂閱
51  749

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-20 11:35 PM 發表

以上5點都係小弟以身犯險後得出黎既 , 希望睇到既兄弟唔好步我後塵 :122:
第5點小弟有經常步你後塵.....:122: :096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-20 10:48 PM 發表

莫非今季贏到大錢?咁快累!:097:
我都冇教咁叻 , 邊有大錢贏 , 季初輸大左 , e家點追都追唔返 , 意興闌珊 , 季尾又難賭 , 不如等下季先再同馬會死過

引用:
原帖由 nwm84 於 2007-6-20 11:15 PM 發表

第3點落注勿孤寒,哩點真係:030: ,我試過果場有3隻鐘意,我為左慳果一注,點知隻膽唔見左,兩隻腳中晒,仲要兩隻都係冷野,好似派幾千蚊q
小弟就係犯左 (3)衰孤寒而令自己後悔 , 只要比 $20 馬會 , 條六寶獎就到手 , 呢兩注飛係賽後翌日 print 左出黎 , 貼左係電腦檯用作警惕自己之用 , e scan 比大家作為借鏡

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-20 11:44 PM 發表

我都冇教咁叻 , 邊有大錢贏 , 季初輸大左 , e家點追都追唔返 , 意興闌珊 , 季尾又難賭 , 不如等下季先再同馬會死過
咁都係!每次買條2x3過關止吓痕,下季再創高回報、無輸錢,餘下賽事贏番2-3萬咪算囉!:098:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-20 11:44 PM 發表

師兄唔好怪我多口,成曰諗住要追返可能先係最大賫缺點....輸錢唔緊要,但信心萬萬不能輸呢.....:092:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-20 11:51 PM 發表

師兄唔好怪我多口,成曰諗住要追返可能先係最大賫缺點....輸錢唔緊要,但信心萬萬不能輸呢.....:092:
auindi 兄 , 大家討論吓者 , 唔洗咁客氣 , 你講得岩 , 信心當然唔可以輸 , 但有更強既信心都千萬唔好孤注一擲重插 , 我上文已經講左

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-20 11:48 PM 發表

小弟就係犯左 (3)衰孤寒而令自己後悔 , 只要比多 $20 馬會 , 條六寶獎就到手 , 呢兩注飛係賽後翌日 print 左出黎 , 貼左係電腦檯用作警惕自己之用 , e家 scan 比大家作為借鏡
我都記得有一年買六環彩,有一關只買一隻,唔見19萬,果場買左條$500單Q,諗住無所謂求其一隻,點知就係死左揀果隻,呢個心情完全明白,但過去左咪算囉!依希記憶果場隻馬叫【風雷金剛】:043:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-20 11:24 PM 發表

以上5點都未必一定係缺點,從另一角度睇可能係優點都未定.... :096:  
博士既係博士 , 睇野真係唔同 d , 累自己輸錢既缺點都可以當優點 , 勁 :096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-20 11:58 PM 發表

我都記得有一年買六環彩,有一關只買一隻,唔見19萬,果場買左條$500單Q,諗住無所謂求其一隻,點知就係死左揀果隻,呢個心情完全明白,但過去左咪算囉!依希記憶果場隻馬叫【風雷金剛】:043:
風雷金剛 .......未聽過既.....幾時架 ?? 我資歷唔係好耐咋 :023:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-20 11:48 PM 發表

小弟就係犯左 (3)衰孤寒而令自己後悔 , 只要比多 $20 馬會 , 條六寶獎就到手 , 呢兩注飛係賽後翌日 print 左出黎 , 貼左係電腦檯用作警惕自己之用 , e家 scan 比大家作為借鏡
如果因呢一次既不幸,而令你領悟到自己係衰在賭孤寒錢,咁以後相同既情況還是會再發生的,因為考慮過想買的馬係必然比自己可以應付的本錢更多的。但假如你當個一次既不幸,只不過係自己運氣上的一次不濟,咁兄弟你就會更容易自處了....:041: :097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆