送給想出POST既巴打一些意見

收藏  |  訂閱
37  2.3k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-17 07:18 PM 發表
點解標題會係藍色嘅?
應該係版主整:041:

尊貴AA,聽到小弟眼有淚光:029: 呢鑊吾回吾得啦!:036:

1:我[危險]吾係亂比分,自己吾會為佐1日有15分就比晒出去,有時仲吾[發市].
2:自己通常對[尊貴樓主]係[免得就免],[避得就避]免招閒話.
今次兄弟編文章,絕對打動人心,呢鑊比人話閒話都要比5分,我非常,絕對,肯定,呢5分加得少,因為最多得5分,兄弟已經孭頂磅.:098:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-6-18 01:23 AM 發表
尊貴AA,聽到小弟眼有淚光:029: 呢鑊吾回吾得啦!:036:
多謝危兄,但請唔好叫我 尊貴AA ,我對於 尊貴AA <==呢個稱號有d敏感:096:  叫番我aa得啦...:041:

"當為自己做賽事紀錄"^^^^^^^LEI句好啱,不過有時真係出左post,一個人都冇留果言,看住果post慢慢唔見左,都好慘.:043:

我都比D意見  新手出貼士post 吾使下下比足十場每場幾隻, 分柝吾夠力度可以話冇甚參考性.:030:  其實認真砲一場馬又睇帶又睇往績操練閒閒地兩粒鐘, 除非你真系已經好認真做哂功課, 賽事咁緊湊邊得黎咁多心水. 不如精研一兩件心水比大家參考下, 好似早輪有post提供隻虎威將軍, 勝在夠精簡有point雖然輸左都有參考價值.

講得啱真係會好小人回帖 小弟有一排都出吓帖但係反應真係麻麻
冇人回就冇得博落去 漸漸唔再出帖 :097:

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-18 09:29 AM 發表
"當為自己做賽事紀錄"^^^^^^^LEI句好啱,不過有時真係出左post,一個人都冇留果言,看住果post慢慢唔見左,都好慘.:043:
引用:
原帖由 kagoshima 於 2007-6-18 05:21 PM 發表
講得啱真係會好小人回帖 小弟有一排都出吓帖但係反應真係麻麻
冇人回就冇得博落去 漸漸唔再出帖 :097:
呢度係咁啦!唔回唔緊要,睇你對自已咩要求,想贏錢證明自已能力、抑或過過馬評家癮,我係後者因我想學打字,你叫我認真去學,十年都打唔到一句,但寫馬反而有點推動力,最緊要對自已有信心,勝利一方必屬我們,因為我們既付出比人多,贏既機會比投注站企成日馬迷高好多,唔係話企投注站馬迷贏唔到錢,係話佢地無做功課啫,有做功課唔需要踎成日,半個鐘咩都攪掂,昨日父親節跑馬,拋妻棄子,第一場已經攪掂左,苦戰到自已重心又瓜埋,我都無打擊信心!:025:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 07:15 PM 發表

呢度係咁啦!唔回唔緊要,睇你對自已咩要求,想贏錢證明自已能力、抑或過過馬評家癮,我係後者因我想學打字,你叫我認真去學,十年都打唔到一句,但寫馬反而有點推動力,最緊要對自已有信心,勝利一方必屬我 ...
太多人依賴賽日報章所謂貼士~望住排位貼士以為有筍𤪻~敢問有幾多人有買排位版~

仲有一點~好多人輸左小小聲~贏左騎騎笑~~從不賽後檢討~輸龩邊~贏咩條件?~

做功課贏左特別英雄感~~睇跑馬唔單只睇呢場~~仲係睇埋下一場~嚴重既可睇埋前景

引用:
原帖由 陳雄明 於 2007-6-18 07:35 PM 發表

太多人依賴賽日報章所謂貼士~望住排位貼士以為有筍𤪻~敢問有幾多人有買排位版~

仲有一點~好多人輸左小小聲~贏左騎騎笑~~從不賽後檢討~輸龩邊~贏咩條件?~

做功課贏左特別英雄感~~睇跑馬唔單只睇呢場~ ...
呢度各兄弟選馬各有特色,已經好過好多馬經,仲有交流添!:071:

前往最後回覆