[其他] 尋晚蘋果有人中左條巨額過關

收藏  |  訂閱
20  1.4k

佢自已都可能無買:030:

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-5-27 06:25 PM 發表
佢自已都可能無買:030:
唔會咁PK掛,自己俾出但唔買:028: :030: :030:
真係冇買扺死啦:071: :071:

引用:
原帖由 港澳通 於 2007-5-27 06:44 PM 發表

唔會咁PK掛,自己俾出但唔買:028: :030: :030:
分分鐘$10都o吾買,這個賴恩好像主打nba:030: :030: :086:

引用:
原帖由 港澳通 於 2007-5-27 18:44 發表

佢出tips姐,冇話一定要買既....
同埋佢可能都係求其估中...
不過真係亂估都中既話~都幾恐怖

d 分落後緊就亂咁落,點知中左

佢自己响榜尾,又吾係用[真錢],8比8又有乜所謂呢?

生果吾會幫[代]佢投注,以小弟所知,真正對[賭波]係有料嘅,只有[戰鬥員A],條友賭[轉盤]係有一手,佢通常係分析英國波,但揾食係靠二,三線波.:036:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-5-28 05:41 AM 發表
佢自己响榜尾,又吾係用,8比8又有乜所謂呢?

生果吾會幫佢投注,以小弟所知,真正對係有料嘅,只有,條友賭係有一手,佢通常係分析英國波,但揾食係靠二,三線波.:036:  
agree:122: :092: :096: still i bought APPLE to see

引用:
原帖由 港澳通 於 2007-5-27 02:55 PM 發表

聽日份報紙佢應該即時上第一位
take the first place

佢自已都可能無買:041: :041:

亂估都中 :030: :030: :030:

前往最後回覆