上一頁下一頁
發新話題

* 心 * 水 * 交 * 換 * 站 ******(冷馬搏一搏)

收藏  |  訂閱
69  2.0k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 12:37 PM 發表

威利來 太揚,一定會被人睇住黎跑,我怕佢始終太新,馬質就唔懷疑..呢d場合有隻咁既馬係到,其他人點諗真係好難估,而且得眾今場配備變動可能係因應環境作轉變,估佢用意應該係好,始終跑快活谷唔同跑沙田..:041:
呢場如"威利來"失準, 另一實力馬"功夫"又退出左, 其他馬真係麻麻, 呢條4-14真係幾大機會喎:036:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-24 12:46 PM 發表

呢場如"威利來"失準, 另一實力馬"功夫"又退出左, 其他馬真係麻麻, 呢條4-14真係幾大機會喎:036:
估就咁估啦,玩小小睇下估唔估得中啦...估得中有獎...:096:

補充番第七場投注策略:
正Q及位置Q:{11}醉激----{6}好霸, {9}燈膽王, {14}勁力寶蹄:097:

搏大霧.................:097: :097:

栢寶二Win一Q了,  今日係栢寶日, 俾心機啊:071:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-24 02:14 PM 發表
栢寶二Win一Q了,  今日係栢寶日, 俾心機啊:071:
今日岩哂你,柏寶搏老命...:036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 02:29 PM 發表

今日岩哂你,柏寶搏老命...:036:
最緊要醉激:071: ........今日利外欄, 大家留意(唔知"蓮華""無敵"一二檔點跑:023: )

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-24 03:44 PM 發表

最緊要醉激:071: ........今日利外欄, 大家留意(唔知"蓮華""無敵"一二檔點跑:023: )
平排跑:097: 你睇我..我睇住你:096: 先發力果個應該會贏:027:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-24 03:46 PM 發表

平排跑:097: 你睇我..我睇住你:096: 先發力果個應該會贏:027:
會唔會跑條澳洲騎師三重彩?:122:

一出閘就"最激氣"(醉激)喇:046: , 栢寶根本無騎過, 唔知係唔係隻馬有事:029: :043: , 因騎師數度望馬腳, 輸左同當然唔開心:026: , 但希望隻馬無事:023:

栢寶哥唔好玩野啦, 買你醉激就輸, 唔買你無敵就殺埋隻蓮華:023: .......Anyway栢寶已追平韋達:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆