(分享所見真實經歷)如此放蕩的有錢女,又是社會的錯嗎?

收藏  |  訂閱
32  1.3k

wa? 不過佢係靚女真係蝕晒

引用:
原帖由 boyboypower 於 2007-4-24 02:35 PM 發表

我都唔知係咪同一個,我暫時都唔會上去,不過聽我兩個朋友講,話呢個女仔經常自誇係性愛搏士,因為好多花式玩意都試過,聽聞佢最自豪的經驗係試過同另一個女仔鬥快令三個男人出嘢,二人各自應付三個男人,佢 ...
但願果個女仔可以長命百歲啦:096:

[quote]原帖由 josii 於 2007-4-24 02:57 PM 發表
wa? 不過佢係靚女真係蝕晒 [/quo!

兩睇。佢攪野唔係為錢,做愛只係一種享受,照咁嚟講,男人只係會被佢視為一種享樂工具,何來蝕底呢?

嘩.....有愛滋個時唔方唔享受囉.....大佬呀..你諗下佢個妹妹有幾多篤唔同男性既野..............:026:

女仔同男仔一樣,出得來玩就要承受後果,D仔問妳敢唔敢比佢射入去,唔通縮沙咩?最多食事後丸law

引用:
原帖由 lovinggirl 於 2007-4-24 05:00 PM 發表
女仔同男仔一樣,出得來玩就要承受後果,D仔問妳敢唔敢比佢射入去,唔通縮沙咩?最多食事後丸law
但係真係...真係唔驚咩??BB 都可以食丸呀....病呢家野, 無得話食丸就得家啦喎..

引用:
原帖由 temjin1997 於 2007-4-24 05:31 PM 發表
但係真係...真係唔驚咩??BB 都可以食丸呀....病呢家野, 無得話食丸就得家啦喎..
既然佢又拍丸,又放蕩,咁即係放棄左自己身体,仲會顧慮其它野咩!

不感恭為...

而家出嚟玩仲有話女仔蝕底咩? 如果我同d姊妹咁購,一定比人笑死,男女平等呀! 我都試過兩次同青頭仔做,其實我覺得我有着數多d,至少我唔使驚佢有病,因為男人用套嘅話,我冇咁易高潮,如果係青頭就可以任佢射入去,大家都舒服好多,食两粒事後丸就OK

引用:
原帖由 lovinggirl 於 2007-4-25 04:14 PM 發表
而家出嚟玩仲有話女仔蝕底咩? 如果我同d姊妹咁購,一定比人笑死,男女平等呀! 我都試過兩次同青頭仔做,其實我覺得我有着數多d,至少我唔使驚佢有病,因為男人用套嘅話,我冇咁易高潮,如果係青頭就 ...
阿GIRL 姐, 講笑咁講呀, 你又真係知佢係青頭仔????
唔通個"頭" 係青色既???男仔話未做過, 你又點知係真唔係呀???

前往最後回覆