上一頁下一頁
發新話題

可唔可以幫忙解決問題

收藏  |  訂閱
40  671

引用:
原帖由 rainrainchan 於 2007-2-23 01:57 AM 發表

我冇心嚇妳的, 但我實在見太多了,
下次佢唔show妳,妳可以話揾第二個做,
睇下佢有乜反應~:071:
唔係wo 佢平時又好緊張我wo

去親邊都問 又成日check我有無同第d男仔出街
MSN 都唔俾GA !!!:046:

引用:
原帖由 cc_jessica 於 2007-2-23 01:53 AM 發表

我有時都覺得係呀... 好似好公式咁做 ...:028:

男人係咪唔鐘意咁 次次都差唔多
每一樣嘢做到公式咁d興趣就會淡架啦!
另外會唔會係環境因素影响呀?

引用:
原帖由 酒鬼太郎 於 2007-2-23 02:06 AM 發表

每一樣嘢做到公式咁d興趣就會淡架啦!
另外會唔會係環境因素影响呀?
我唔知D咩GA

之前都係D EX 主動既

但係佢就好懶 成日都要我泥 >"<

引用:
原帖由 cc_jessica 於 2007-2-23 02:10 AM 發表

我唔知D咩GA

之前都係D EX 主動既

但係佢就好懶 成日都要我泥 >"<
咁全盛期嗰時做得幾密先?:025:

引用:
原帖由 酒鬼太郎 於 2007-2-23 02:17 AM 發表

咁全盛期嗰時做得幾密先?:025:
未一齊果時 反而 密d....

因為果時2個 去左camp 2日1夜 應該有 4次

果時佢仲好好ga 好勁 整到我好舒服:027: :027:

引用:
原帖由 cc_jessica 於 2007-2-23 02:18 AM 發表

未一齊果時 反而 密d....

因為果時2個 去左camp 2日1夜 應該有 4次

果時佢仲好好ga 好勁 整到我好舒服:027: :027:
因為嗰時到未一齊梗係扯得盡d啦,
點知重有冇下次呀!:025:
計拍拖後吖!

係呀 果時好開心

拍左都有呀 最勁1日3次 果時佢屋企人去左英國 係佢屋企住左3日

都係拍左2個月到既事啦

引用:
原帖由 cc_jessica 於 2007-2-23 02:39 AM 發表
係呀 果時好開心

拍左都有呀 最勁1日3次 果時佢屋企人去左英國 係佢屋企住左3日

都係拍左2個月到既事啦
會唔會係冇地方攪所以小咗呀?

咪佢屋企LAW 我1個禮拜都有3日上去訓GA

我係咪應該玩下D新花樣 整到我男朋友想多D
定係 都係俾返男仔主動 呀 >"<

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆