[KRL壓制][假面騎士][多套][全][RMVB]

收藏  |  訂閱
33  4.3k

仍然都係冇種既..

引用:
原帖由 paksan 於 2007-1-14 08:54 PM 發表
全部都我發过的片:032: ,請注明出處:030:
仲有,BLACK,ZX,AGITO,BLADE不是KRL作品:025:
Paksan兄:講到發"特攝片"我最支持你!:098:
依然期待緊你o既"1,2號全集"(好似98集喎?齊唔齊先?)同埋"SUPER"

thank you:131:

引用:
原帖由 kennyfox 於 2007-1-15 12:41 PM 發表

Paksan兄:講到發"特攝片"我最支持你!:098:
依然期待緊你o既"1,2號全集"(好似98集喎?齊唔齊先?)同埋"SUPER"
絛友根本就copy人地d種放既~期代唔到咖啦~
有佢都一早放晒啦~~~由其係ZX
一直都無種~~~

引用:
原帖由 龍武者 於 2007-1-15 07:23 PM 發表

一直都無種~~~
我係轉帖(有注明出處ga):046: ,种係假盟,唔关我事!仲有,欠你ga?:046: 有本事,唔鍾意咪唔好down lo:086: !down到唔多謝不特至(至小都多謝假盟ar~~),down唔到就係到阿吱阿咗!你D錦嘅人,我有片都唔会再發:046:

引用:
原帖由 龍武者 於 2007-1-15 07:23 PM 發表

一直都無種~~~
:030: Paksan兄:先唔好慶住先!我自問都DL你老哥唔小好o野,咁耐以o黎我套套都可以DL完
      其實你都解釋過: "由於我現在不斷壓片,不斷發片,所以舊片基本是不會補種的。而且..........我有dvd,所以不留原檔....所以找我也沒用!不便之處,敬請原諒" 既然你都已經講過,D人冇為意都冇計o架!:032: 唔好為一小撮人唔放片啦!我幾時都咁支持你o既!:098: 我依然留定空間等你!!:098:

引用:
原帖由 kennyfox 於 2007-1-16 11:46 AM 發表

:030: Paksan兄:先唔好慶住先!我自問都DL你老哥唔小好o野,咁耐以o黎我套套都可以DL完
      其實你都解釋過: "由於我現在不斷壓片,不斷發片,所以舊片基本是不會補種的。而且..........我有dvd,所 ...
thank you

收下了 假面騎士Super, 亞馬遜, 劍BLADE :023:

謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝  謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝  謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝    謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝 謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝   謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝  謝謝謝謝
謝謝謝謝  謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝   謝謝 謝謝
謝謝  謝 謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝  謝謝謝 謝謝   謝
謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝   謝謝謝   謝謝謝謝
謝謝謝謝   謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝  謝 謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝  謝  謝   謝謝
謝謝   謝  謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝  謝謝謝謝
謝 推推   謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝   謝   謝 謝謝謝謝
謝謝謝謝謝  謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝  謝謝 謝 謝謝謝謝
謝謝謝謝    謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝 謝謝謝謝謝 謝謝謝謝
謝謝謝  謝謝   謝謝謝謝謝謝 謝  謝謝 謝謝 謝謝謝謝
謝   謝謝謝謝推   謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝   謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝   謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝 謝謝謝謝謝
謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝謝

回覆 #17 paksan 的帖子

我都支持你呀!
不過真係有無法子攪攪zx個種呢?

前往最後回覆