[其他] 孖寶半全膽真係好難中丫 !!

收藏  |  訂閱
25  489

引用:
原帖由 Ryalice 於 2006-9-29 06:20 PM 發表
我覺得好難玩, 正路既又多人中, 分薄晒,
爆冷既又幾何買得中呀, 所以我從來都唔會玩:014:

如果玩我會就咁買一條好冷門既搏下
agree !

太正路又真係冇肉食 .... :022:

引用:
原帖由 Ryalice 於 2006-9-29 06:20 PM 發表
我覺得好難玩, 正路既又多人中, 分薄晒,
爆冷既又幾何買得中呀, 所以我從來都唔會玩:014:

如果玩我會就咁買一條好冷門既搏下
Totally agree, and that's why we shouldn't put a lot of money into Double HaFu
If we always think of $5 a bet, the mininum entrance will be $100.

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2006-9-29 06:24 PM 發表

Totally agree, and that's why we shouldn't put a lot of money into Double HaFu
If we always think of $5 a bet, the mininum entrance will be $100.

http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/ww/be ...
係啦, 大包圍孖膽呢d投資咁大既野
樓主都係少玩為妙好d, (因為都唔係咁易中);)
倒不如老老實實將d資金投放係主客和或大細,
呢d點大機會d呀嗎:014:

引用:
原帖由 Ryalice 於 2006-9-29 06:31 PM 發表

係啦, 大包圍孖膽呢d投資咁大既野
樓主都係少玩為妙好d, (因為都唔係咁易中);)
倒不如老老實實將d資金投放係主客和或大細,
呢d點大機會d呀嗎:014:

但 係 孖 膽 回 報 高 :007:

回 報 高 但 難 中 好 多..好 多

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2006-9-29 06:37 PM 發表
冇錯~

樓主係之前中過幾次孖膽, 好奇一問:007:

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2006-9-29 06:37 PM 發表
但 本 小 利 大  :014:

主客和 , 輸到我死  

有時買到另可買大小單雙  :022:

引用:
原帖由 十戒 於 2006-9-29 18:42 發表

但 本 小 利 大  :014:

主客和 , 輸到我死  

有時買到另可買大小單雙  :022:
你真係估中孖寶既,不如估兩場波膽算啦:014:
起碼唔駛諗個半場諗到頭都大

引用:
原帖由 fxoiu 於 2006-9-29 07:42 PM 發表

你真係估中孖寶既,不如估兩場波膽算啦:014:
起碼唔駛諗個半場諗到頭都大
但 派 彩 差 好 遠 .....

前往最後回覆