上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.4k

我好不幸地當天冇上網, 睇唔到你的tips
你實在太神了, 簡直係偶像,
昨天諗住上黎睇下你有冇tips啦, 但不見你,
因為真係輸得太多, 諗住跟你買, 攞番多小咁

很欣賞你的氣度  加油了 ^^

引用:
原帖由 handsomeyin 於 2006-9-19 08:59 AM 發表
西野兄,
小妹之前場場都有跟你買洵飢琠f霸住部電腦唔比我用.......走寶tim.我想問今晚有冇心水or推介呀?

Support you forever!!!  ~~~
多謝不離不棄的支持,小弟明白的,今晚D波小弟沒跟開,不想隨便亂說,所以今晚不會提供心水推介,不好意思!:005:

引用:
原帖由 盲俠 於 2006-9-19 09:02 AM 發表
其實我完全唔識睇盤,可否指點一下??
還有上次妳那六全中,我只買到二關,請問可否早一點通知你那日會發貼嗎??
謝謝
睇盤有分幾種,例如初盤,轉盤,尾盤,鬼盤等,我簡單介紹我地會注意邊2個盤,首先初盤就係開盤前第一個倍率,最好參考下英國果邊D搏彩公司,推介你看Redbet,Betfair,因為大部份地方都跟他出發,所以都看到很多東西!尾盤就所謂大户落飛,當這類大户落飛就會影響球隊的倍率,所以開波前先會看得到!睇盤最重要就係睇初盤倍率,究竟邊隊熱D,值唔值咁既倍率等,睇開就會一眼看得出有冇鬼盤等,尾盤相信不是一般人可以看到,在這不知道怎樣解釋!
至於發帖問題,我只會推介我跟開幾條線的球賽,只要有我跟開的,我盡可能會發帖給大家一個參考,所以要巴打留意最近有沒有歐聯,英超,西甲,法甲,意乙,德乙等這類球賽!:005:

引用:
原帖由 於 2006-9-19 09:06 AM 發表
西兄~~支持你呀
不過今次跟唔到
次前跟哂win左400幾~~係度要多謝你
thank you
下次再跟你:014:
支持和多謝的說話,小弟明白了,亦都多謝你支持我,我們下次一起努力吧!:005:

引用:
原帖由 mochichito 於 2006-9-19 09:06 AM 發表
我只是比別人付出較多的時間去研究一場球賽,所以我不是神,做偶像真的不敢當!昨天小弟很多東西做,所以沒上來,跟我買不是問題,但不要看到我給的心水就拿全部錢來投注,因為我都會有出錯的一日,小賭就可以了!:005:

引用:
原帖由 哈利波凸 於 2006-9-19 09:26 AM 發表
很欣賞你的氣度  加油了 ^^
多謝欣賞,小弟都會加油的!:005:

哈哈
西兄
你好受歡迎
但同時都換黎一定的壓力
加油呀你要
哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆