[其他] 個個俾d tips 都唔中..頂! 輸死我啦!

收藏  |  訂閱
30  506

引用:
原帖由 chesterchan 於 2006-9-15 01:45 AM 發表

我金日$200輸到得番$30...唔可以買啦..如果輸埋明日唔使eat lunch...:010::010:

明日先買啦....唉. 我明日都買大細啦敢...:034:
ic...
good luck tmr la

希望大家都贏啦~~
不過您買細會緊張D,成日聽到D入球聲會比佢嚇死
引用:
原帖由 路過的慘人 於 2006-9-15 01:46 AM 發表

good hope we all can win la
me buy jor 4x1
now waiting for 奧沙辛拿 + 布格勒斯特迅速 small

你唔可以自己tip既咩....

你唔跟我???

或者等星期六,日啦,明天得幾場難買D
引用:
原帖由 chesterchan 於 2006-9-15 01:45 AM 發表

我金日$200輸到得番$30...唔可以買啦..如果輸埋明日唔使eat lunch...:010::010:

明日先買啦....唉. 我明日都買大細啦敢...:034:

引用:
原帖由 tch742 於 2006-9-15 01:49 AM 發表
希望大家都贏啦~~
不過您買細會緊張D,成日聽到D入球聲會比佢嚇死
haha 頭先已經嚇左
半場1:1=.=""不過竟然都1:1 完場 有死過返生之感

btw hope 史浩克win la

引用:
原帖由 andypoon426 於 2006-9-15 01:49 AM 發表
你唔可以自己tip既咩....
我唔知買mud好.....d 人話99% 一定中我咪買lol...唉

仲有D網成人玩野響音樂話入左,跟住先話唔入,心血小D都死
引用:
原帖由 路過的慘人 於 2006-9-15 01:50 AM 發表

haha 頭先已經嚇左
半場1:1=.=""不過竟然都1:1 完場 有死過返生之感

btw hope 史浩克win la

引用:
原帖由 tch742 於 2006-9-15 01:53 AM 發表
仲有D網成人玩野響音樂話入左,跟住先話唔入,心血小D都死
haha
yesyes~.~"我好記得琴日漢堡
完場之前果下 1:2 再過多幾秒 又變番0:2
已經諗住 嘩、掂 好彩 跟住又過幾秒 變成1:2
all i can say is : wtf?:devil::devil::angry:

樓主~~~
我推介你~~~~

邦比 (+1) 串  巴素利 (-1)  2x1  係一個唔錯既選擇~~

前往最後回覆