上一頁下一頁
發新話題

妖精的旋律 (因為洗左機乜都冇矖 So 不能下載 Sorry)

收藏  |  訂閱
145  5.9k

引用:
原帖由 00000 於 2006-9-1 07:00 PM 發表
我係動漫討論開左主題係講結個個影XD
我係認為佢係 妮優 唔知你點睇呢
我都覺得係佢返左哩~
因為以佢的戰斗力冇可能會死
同埋旺太係到叫 果個應該係佢

^^

其實我係想話佢係妮優個人格 唔係 LUCY

我想問下 ... 係咪dvd檔...    我部機 冇咩位la= =

引用:
原帖由 龜加白 於 2006-9-1 07:26 PM 發表
我想問下 ... 係咪dvd檔...    我部機 冇咩位la= =
5係
只有1.3G

引用:
原帖由 00000 於 2006-9-1 07:06 PM 發表
其實我係想話佢係妮優個人格 唔係 LUCY
我估5係La~
如果係妮優個人格o既話佢就一定冲左入屋
一定5會禁鐘
純見解;)

雖然有點血淋淋,不過並唔係以暴力作為賣點,感覺似“這醜惡又美麗的世界”

^O^ 推推推 好睇

我講下我見解啦 首先最後果個影如果大家覺得係其他人就冇野好講XD                                                                              1.大家記唔記得 真理子 (35號) 泥殺人果時 娜娜 身為二觭人 係會有感應 當時佢地應該都距離幾遠 話曬一個係天一個係地 ,LE個感應 係LUCY 人格轉變時都睇到 ~~~ 最後果道如果係LUCY個人格 娜娜應該會FEEL 到
2.佢冇左曬2隻角
3.LUCY 個性格 我諗佢唔會"拍門" 係會一野彈入去
4.係愛情方面 如果LUCY 人格返左泥 係會出現 "掙仔" 情況 如果係 妮優 人格 就浩太同由香一齊

LUCY 係殺人果個  妮優係幼稚D果個 ^^

推推推 好睇

引用:
原帖由 robbie_fs 於 2006-9-1 07:44 PM 發表
雖然有點血淋淋,不過並唔係以暴力作為賣點,感覺似“這醜惡又美麗的世界”
“這醜惡又美麗的世界”5錯
呢套野充份表達岀人性丑惡的一面好值得睇ga!!

引用:
原帖由 00000 於 2006-9-1 07:46 PM 發表
我講下我見解啦 首先最後果個影如果大家覺得係其他人就冇野好講XD                                                                              1.大家記唔記得 真理子 (35號) 泥殺人果時 娜娜 身為二觭人 係 ...
我去左您個TP回復左La~;)

希望仲有種啦~~~ 有d興趣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆