破處-----沒有血???????

收藏  |  訂閱
36  3.1k

引用:
原帖由 samurais 於 2006-8-10 02:43 AM 發表
u go do gym or not de ar?????
no ar, never do any gym b4

引用:
原帖由 poonhoyin 於 2006-8-10 02:18 PM 發表
我女友第一次都係冇血ga^^

你做時下面痛唔痛先?
引用:
原帖由 cin 於 2006-8-10 02:59 AM 發表
(1)
唔係個個都有血-.-
你做果陣有冇感覺到痛?
好痛ga, but好奇怪, 之後隔o左幾日再做都重咁痛,
係o岩o岩進入去o個o下好痛, 之後無o野lu, 會有feel lu,
but幾次了都係咁痛,
唔係應該以後唔再痛嗎?
cos我bf話我好濕的:007:
引用:
原帖由 cin 於 2006-8-10 02:59 AM 發表
(2)
唔係-.- 我都冇-.-
咁你bf信唔信你ar?
引用:
(4)
如果佢真係唔信你既..
其實都唔洗咁唔甘心-.- 因為事實唔係錯係你身上-.-
邊個話有血先係處嫁=.=
睇係咪處..睇你做果陣反應 ...
佢好似半信半疑咁,
佢間唔時會好似講笑咁,話我一早就唔係處了,but又唔係嬲lor,
i think he still care............:002:

引用:
原帖由 Handsome81 於 2006-8-10 09:24 AM 發表
你細個果時比你老豆砌過自己唔知道, 隻豬一早冇左...(唔信可以返去問下你老豆)

我好同情你條仔, 真可憐, 執你老豆二攤...賤貨!
緊係唔會la!!!!
有mut理由比老豆砌過自己唔知道呢???
有我就唔會咁肯定o係依度問大家點解無血la!
他是正常的老豆,絕對無可能的!!!

放心啵= ="我同我女友第一次做都無血
唔係個個處女都有血嫁
出唔出血唔係最重要既問題
係你男朋友唔信你\"/可怒也 係我就唔忍佢 嬲佢一排比d顏色佢睇xddd
最後!!叫你男朋友睇多d有關性知識既野啦="=

小弟第一次同我女友做~佢都係第一次~真係無血架~
我當時o既情況可能同你男友都相差不遠...因為小弟都經歷過懷疑佢呢個階段...
不過已經好快~係好快就無事了~o係第一次知道無血o個時...都有少許難受...
但係後尾反省返同看返多d書~先知道係真係有d女孩子係會"乾塘"~一滴血都無~
雖然我第二次都仲有少許懷疑...到第三次就無啦啦唔再擔心了~
可能我都已經放開左懷抱掛...你可以試下慢慢引導下你男友等佢可以放開懷抱架~
愛一個人係應該包容對方一切o既~無論好與唔好~都已經過左去~
希望你有辦法令佢完全相信你啦~比心機~^________^~

(1)唔需要太介意有無血!第一次唔一定有血嘅!
(2)答妳唔到................
(3)真係鍾意妳,又點會在意妳係咪處呢?(佢點諗先?)

ok la

真係好多謝大家分享ar...:embarrass;)
原來都有好多女仔第一次無血出的,
咁我都開始無咁擔心了...知道自己是無問題了......
不過....初夜出血此終係一個處女的標誌,還是有點遺憾吧......
畢竟,有些回覆者都是有血的.....

引用:
原帖由 賓周 於 2006-8-10 10:52 PM 發表
唔係個個有血,我個女女都冇血,我個妹又係冇... 你冇血可能D血去左你條仔個鼻度!!!小問題
你點知你女女係處呢? 你信佢還是你們已經一齊了好耐?
你妹妹為何又會肯告訴你這些?(<---請別誤會ar,不是懷疑,是我8掛ja,cos家人之間好少談及這些...)

前往最後回覆