上一頁下一頁
發新話題

Phoebe著褸屌裙搏屌 (updated #29)

收藏  |  訂閱
59  30.2k

引用:
原帖由 phoebebu 於 2019-10-19 08:08 AM 發表 查看引用來源
Phoebe係個中女,差唔多3字頭喇,有個男朋友,拍左拖2年。
未一齊之前,Phoebe係出邊食開仔,鮮肉呀、人夫呀、同事呀、客呀、經理都有。
之前份工係做數既(明就明,唔明就唔好問咩係做數),晚晚都OT,OT時候有target就可以食下宵夜。
話説有晚經理要返公司清野喇,過時夏天夜晚一過9點就冇冷氣氣,熱到痴線,得個usb風扇仔,開住到覺得熱呀。咁就除左一粒裇衫鈕,即係有3粒鈕冇扣。
清 ...
正,好好既exp, 不過差唔多3字頭都好仲好young ,呢個age 有女人味得黎仲有青春,好正,我都好想俾你用腳撩下

30未到都仲好後生姐,呢d年紀先好玩好配合

你果行 係好惨 特别係 4月 同年尾 日日要係office訓   所以比左個食野味的機會你

摟屌裙正呀,有好大衝動想屌

睇完樓主嘅故事,令我諗翻起當年點樣同老婆喺我辦公室度扑嘢

好好既分享呢
真係難得寫字樓有好野食

引用:
原帖由 phoebebu 於 2019-10-19 08:08 AM 發表 查看引用來源
Phoebe係個中女,差唔多3字頭喇,有個男朋友,拍左拖2年。
未一齊之前,Phoebe係出邊食開仔,鮮肉呀、人夫呀、同事呀、客呀、經理都有。
之前份工係做數既(明就明,唔明就唔好問咩係做數),晚晚都OT,OT時候有target就可以食下宵夜。
話説有晚經理要返公司清野喇,過時夏天夜晚一過9點就冇冷氣氣,熱到痴線,得個usb風扇仔,開住到覺得熱呀。咁就除左一粒裇衫鈕,即係有3粒鈕冇扣。
清 ...
咸古去咸古區啦柒頭

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-10-19 08:45 AM 發表 查看引用來源
著褸屌裙要襯黑絲喎
師兄講得啱, 最好加埋高跟鞋

引用:
原帖由 Czhon 於 2019-10-19 09:48 PM 發表 查看引用來源

呢 d OL look 真係無 L 敵

引用:
原帖由 Czhon 於 2019-10-19 09:48 PM 發表 查看引用來源

呢 d OL look 真係無 L 敵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆