建興一遊

收藏  |  訂閱
33  9.8k

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2019-10-19 04:09 PM 發表 查看引用來源
咁貴不如去指壓,多數有服務,係年紀大D!
以前有去指壓,都好耐冇去,真係食唔落,食得落果d一出即full啦

引用:
原帖由 streethunter380 於 2019-10-18 04:15 PM 發表 查看引用來源
我吃了一個7樓, 初初以為佗地, 原來廣東7日鮮, 樣OK, 聲甜,
可惜假波, 500 
打假波真係好仆街

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2019-10-19 04:09 PM 發表 查看引用來源
咁貴不如去指壓,多數有服務,係年紀大D!
睇運,咁十次都有兩三次三十頭嘅

尋日經過樓下無人排隊等𨋢,不過我都無上去,之前去過幾次都無乜好野

建興又番生?

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-10-18 15:05 發表 查看引用來源
昨日去上址洗樓,竟然得一架𨋢!d人排到出門口!我為免瘀皮,由二樓開始向上行,為左出野真係估唔到行咁多層都唔攰,氣都無喘。
行到最後猶豫於13樓,10樓都有個唔錯北妹,大波樣靚。估唔到依家建興北妹都要550!再後上埋14樓睇入左大波台妹,小肥。收費500無環吹。
反應略嫌虛偽,吹幾野就上套坐落黎,過程反應較假無乜癮。

睇到10樓有個大波俄妹諗住聽日試試 ...
台妹,是否好過北妹:smile_41:

引用:
原帖由 japgod 於 2019-10-18 06:50 PM 發表 查看引用來源
去咩啊,日日多人到叫雞唔洗錢咁,晏奏兩三點已經爆,個個唔洗做咁,又乜都唔問就入閘,做壞曬個市,d 女全部死魚無服務
我今日食左3個

第一個 吊完見到佢紋身 咁熟ge? 之前食過 唔記得左

第二個 19歲 吊你老味服務零 又零波人 吉左一下 又話打出黎又剩 我話唔做喇 直接跌500走過隔離

第三個 服務都係冇 21歲 靚幾好 拿拿聲扑完走

講真 o靚妹仔 500蚊 你想30-40路果d 乜L都肯? 加錢囉! 有件仲串 樣幾靚 洗完樓揀定目標 反牌話唔開工 寧願齋係房都唔做你生意

死o靚妹多客係咁 

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-10-29 01:43 發表 查看引用來源

我今日食左3個

第一個 吊完見到佢紋身 咁熟ge? 之前食過 唔記得左

第二個 19歲 吊你老味服務零 又零波人 吉左一下 又話打出黎又剩 我話唔做喇 直接跌500走過隔離

第三個 服務都係冇 21歲 靚幾好 拿拿聲扑完走

講真 o靚妹仔 500蚊 你想30-40路果d 乜L都肯? 加錢囉! 有件仲串 樣幾靚 洗完樓揀定目標 反牌話唔開工 寧願齋係房都唔做你生意
...
食左3個, 太強了...
有些樣靓身材超正, 收 HK$ 550

引用:
原帖由 andy_2008 於 2019-10-29 09:35 AM 發表 查看引用來源

食左3個, 太強了...
有些樣靓身材超正, 收 HK$ 550
3個成1500蚊,去玩高鐘好過

引用:
原帖由 85223294962 於 2019-10-31 11:29 AM 發表 查看引用來源

3個成1500蚊,去玩高鐘好過
試L過啦 所謂「高鐘」

相同真人 兩個人黎

吊你老味 1100-1200果d 都係垃L圾黎 建興有時都有d好野 

唔好期待酒店囡 收咁既價錢 去建興 d 21-2歲仲食得過

前往最後回覆