上一頁下一頁
發新話題

3P 育成 更新#152

收藏  |  訂閱
188  26.7k

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-10-18 11:35 AM 發表 查看引用來源
幾時玩真
要有搵到對手先

引用:
原帖由 mcbee6 於 2019-10-18 02:44 PM 發表 查看引用來源

要睇緣份,都真係唔知點搵。
哈哈.......緣份要自己爭取:smile_15:

引用:
原帖由 cocoalva 於 2019-10-18 01:25 PM 發表 查看引用來源

師兄!我同你一樣呀!都係好鍾意見到老婆比人搞、比人插,不過始終未接受到,同老婆只限幻想,不過都已經好興奮了!佢成日都話想比好多人搞、一齊揸佢對波、啜佢粒lin,一齊擔我條J同假狗,淫到不得了! ...
係丫,諗到都硬哂。都唔知應該搵識定唔識好

引用:
原帖由 前晚真空的筍盤 於 2019-10-18 01:53 PM 發表 查看引用來源
識玩啊 
呢個真係好好玩 升華到另一層次
完全係!好鬼死正,我老婆睇完編post 已經濕咗

引用:
原帖由 MAN818 於 2019-10-18 02:46 PM 發表 查看引用來源

哈哈.......緣份要自己爭取:smile_15:
跪求方丈指引

引用:
原帖由 cocoalva 於 2019-10-18 01:25 PM 發表 查看引用來源

師兄!我同你一樣呀!都係好鍾意見到老婆比人搞、比人插,不過始終未接受到,同老婆只限幻想,不過都已經好興奮了!佢成日都話想比好多人搞、一齊揸佢對波、啜佢粒lin,一齊擔我條J同假狗,淫到不得了! ...
見到佢被我狗仔式既時候係到奶條假狗,真係大大力咁插深D,好high

引用:
原帖由 mcbee6 於 2019-10-18 12:08 AM 發表 查看引用來源
一路同老婆都有傾開3P同多P嘅想法,但始終未諗得通,冇特別去搵。但我會幻想自己老婆俾人插,見到佢好享受會好high。

呢排見酒店平平哋就同老婆去咗爆房,特登準備咗啲道具。開始之前特登揀咗幾個post俾佢睇,呢度啲3P,4P嘅post,睇睇下就摸到佢下面已經濕濕地,開始用震蛋搞佢妹妹。我一路舔同埋用震蛋整佢外面,D水就慢慢咁流出嚟,但我就一路都唔擺入去,淨係用條jj 係佢妹妹出面捽來捽去。
...
爽爽

引用:
原帖由 mcbee6 於 2019-10-18 02:52 PM 發表 查看引用來源

跪求方丈指引
不用指引...這裡己有同路人

引用:
原帖由 mcbee6 於 2019-10-18 02:52 PM 發表 查看引用來源

跪求方丈指引
不用指引....這裡己有同路人大家溝通下如果啱傾己經是有緣

引用:
原帖由 MAN818 於 2019-10-18 03:02 PM 發表 查看引用來源

不用指引...這裡己有同路人
入咗呢個 Group 先發現 We are not alone,有咁多pair人都有呢個喜好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆