年少無知之吞精

收藏  |  訂閱
32  12.5k

引用:
原帖由 lostergundam 於 2-9-2019 10:07 PM 發表 查看引用來源
精精冇味?吞左刀唔知
空少食野好清,近乎無味。  所以精都無咩味

引用:
原帖由 muffy_tf 於 2-9-2019 03:19 PM 發表 查看引用來源

C姐吹緊嗰時仲會吞口水ga?? :smile_14:
梗係會啦~

引用:
原帖由 Roy331 於 2-9-2019 02:39 PM 發表 查看引用來源
咁快想當年?
咁家下唔通係熟女?:smile_30:
熟左好多年喇喎⋯⋯ 就快邁入老年 lol 

引用:
原帖由 bentayga 於 2-9-2019 02:03 PM 發表 查看引用來源

得ㄧ啖口水咁多精?都好虧吓噃!
其實果啖都唔少   只係自己唔識野吞左佢

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2019-9-3 12:02 AM 發表 查看引用來源

食左當補品呀

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2019-9-3 12:02 AM 發表 查看引用來源

我以前食過一個細路女,21歲,佢未同男朋友口爆過,第一次口爆就係比左我。嗰時同佢深喉,到爆既時候都係深喉爆,佢完全冇機會試過精係咩味就射晒入喉嚨吞晒。

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2019-9-1 02:40 PM 發表 查看引用來源
又係想當年既時候⋯⋯

話說當時識左個空少,都叫做住得近啦~ 有時佢諗起我都會搵我一齊去食下宵夜之後去佢屋企開波.

有一晚,佢揸車黎接我去佢屋企直接開波,果晚去到佢屋企見到佢床有震旦,我就拎起去洗手間洗洗佢先,跟住就上床玩,佢就去沖涼。 佢沖完涼出黎見我自己玩得咁開心,佢支棍就硬左要我幫佢吹。

好啦,我跪地埋首幫佢吹,佢屋企衣櫃係全鏡面櫃門,正正跪晌櫃前,我每一下含啜都可以清晰地 ...
哈哈!樓主好大頭蝦囉!
竟然吞完精都唔知道,
好攪笑。😂
多謝分享!

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2019-9-3 12:01 AM 發表 查看引用來源

熟左好多年喇喎⋯⋯ 就快邁入老年 lol 
熟女?正啊!😍

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-9-3 02:18 PM 發表 查看引用來源

我以前食過一個細路女,21歲,佢未同男朋友口爆過,第一次口爆就係比左我。嗰時同佢深喉,到爆既時候都係深喉爆,佢完全冇機會試過精係咩味就射晒入喉嚨吞晒。 ...
Ching識玩👍

應該係空少呃純情少女既技倆

前往最後回覆