水管傳之月巴人妻 (不喜勿入)

收藏  |  訂閱
20  7.6k

呢份工真唔錯喎

引用:
原帖由 andy63 於 2019-8-22 03:30 AM 發表 查看引用來源
呢份工真唔錯喎
艷福係有啲,但總體都係中下級⋯⋯今次呢件就

引用:
原帖由 一級技工 於 2019-8-22 01:07 AM 發表 查看引用來源
仲有冇傳相比你,引誘你
C兄 
我哋都係技工 唔係妓工呀!

引用:
原帖由 中涼寒 於 2019-8-22 01:30 AM 發表 查看引用來源
有義氣的,就食咗佢吖嗎。不過就唔好偷拍分享啦。😂😂😂
我有你contact,send 俾你睇好冇?哈哈!

痴肥婆仲恐怖

真係估你哋唔到,竟然有人PM我話喜肥
百貨買百客!
咁我個人又衰,瞓覺前又鍾意玩電話,咪wechat 吓阿大舊囉!小弟犧牲咗一張相又換2⃣️張大舊相,呢啲叫大愛同互動,有嘢睇都要俾返啲嘢人嘅!
我禽日又被閂帖,我又冇講下集,遲啲再講呢啲嘢咁都被閂閘
我又唔明啲咩俾6叔睇有上下集又可以生存?可能我人衰俾人檢舉啦!
我怕被閂帖唔寫啦!

引用:
原帖由 greatestshowman 於 2019-8-22 09:43 AM 發表 查看引用來源
真係估你哋唔到,竟然有人PM我話喜肥
百貨買百客!
咁我個人又衰,瞓覺前又鍾意玩電話,咪wechat 吓阿大舊囉!小弟犧牲咗一張相又換2⃣️張大舊相,呢啲叫大愛同互動,有嘢睇都要俾返啲嘢人嘅!
我禽日又被閂帖,我又冇講下集,遲啲再講呢啲嘢咁都被閂閘
我又唔明啲咩俾6叔睇有上下集又可以生存?可能我人衰俾人檢舉啦!
我怕被閂帖唔寫啦! ...
會員好 :
請出帖及回覆前 , 先細閱本版置頂的版規指引。

看來會員並未清楚本版的版規守則
本版版規3. 所有新開的帖子內容 , 必須要完整性分享 , 不接受分上下集 或 逐啲逐啲咁出帖。
如新開帖子內容不完整 , 版主會將帖子暫時關閉 , 待樓主編輯完整內容𢓭 , 版主會將帖子重開。

若第一個帖子內容是完整故事分享 , 跟住落去的回覆或更新都可以冇無限制分享 , 即使打後有新故事發展落去都是沒有管制 , 可不停分上下集。

版主們只是執行版務操作 , 只對事 不對人。
請不要指桑罵槐 , 多謝合作。

Ching 搞到我想睇喎

師兄講到好似幾得意,send張相睇下呢

引用:
原帖由 andy1805 於 2019-8-24 08:15 AM 發表 查看引用來源
師兄講到好似幾得意,send張相睇下呢
冇機會睇相啦!
本来今日就係上嚟呢度派相,又好衰唔衰睇到自己第二個帖俾人留言,睇完我又冇氣顶,但為啲CD-ROM唔底囉!
口臭嘅人要吠就自己开帖亂吠啦!

前往最後回覆